GENEL SEKRETER ÇELİKEL, ERCİŞ'TE İNCELEMELERDE BULUNDU

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Büyükşehir Belediyesi'nin Erciş ilçesinde tamamladığı hizmet noktalarını gezerek incelemelerde bulundu.

Vansesi Haber Merkezi

Genel Sekreter Yardımcısı Mucip Tapan, Başkan Danışmanı Sinan Hakan, Fen İşleri Daire Başkanı Sahip Görendağlı ve şube müdürleri ile Erciş ilçesine gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel ve beraberindekileri İlçe Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu karşıladı.

İlk olarak Erciş Belediyesine ait asfalt şantiyesinde incelemelerde bulunan Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt serimi tamamlanan Tekevler Sahil bağlantı yolu ile Alkanat, Örene, Çınarlı, Bayazıt, Gölağzı, Salihiye ve Kışla Mahallelerini gezdi. Mahallelilerle bir süre sohbet eden Çelikel, sohbetin ardından Akyol tepesi ile Deliçay yolu arasında yürütülen asfalt serim çalışmalarını izledi.

Kaymakam Nuri Mehmetbeyoğlu ile birlikte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Çelikel, gezi ve incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Bakmadan Geçme