Smeg Kalitesi

Smeg Kalitesi

Smeg 1948 yılında kurulan bir demir ve emaye şirketidir. Bu işte ustalaşarak piyasadaki en kaliteli mutfak ve ev eşyalarını üretir. Küçük ev aletleri ve de büyük ev aletleri alanında yüzlerce tasarımları ve ürünleri mevcuttur. Smeg bir İtalyan markasıdır. Tasarım harikası olan ürünleri özel tasarımcılar ve mimarlar ile bir arada çalışılarak gerçekleştirilir.

Çevresel sürdürülebilirliğe dikkat eden marka yeşil politikasına önem verir. Cihaz kalitesi ve estetik anlayışı sebebiyle firma yıllarda sayısız ödül almıştır. 15 ülkede ofisi bulunan bu marka dünya çapında bir marka olarak İtalya’yı temsil eder. Retro tasarımları âşık olunacak cinstendir.

Smeg Ürünleri

Pek çok alanda sayısız ürün yelpazesine sahip olan Smeg, büyük ev aletleri ve küçük ev aletleri olarak ikiye ayrılır. Büyük ev aletleri, fırınlar, ocaklar, kuzineler, davlumbazlar ve bulaşık makineleri, çamaşır ve kurutma makineleri, evyeler, kahve makineleri ve çeşitli aksesuarlardır. Elektrikli mikrodalgalı gazlı, ankastre, ada ve ayaklı olmak üzere büyük ev aletleri kendi içinde de çok çeşitlidir. Küçük ev aletlerinin ise son yıllarda üretimine ağırlık vermiştir.

Küçük ev aletleri şu şekildedir; iki dilimli ya da dört dilimli olmak üzere tasarlanmış ekmek kızartma makineleri, su ısıtıcıları, stant çırpıcı, el karıştırıcısı ve de karıştırıcı seti, meyve sebze baskı, espresso, kahve öğütme ve süt köpürtme makinesi.  Smeg markasının küçük ev aletlerine https://www.desibela.com/smeg adresinden kolayca ulaşılabilir.

Bakmadan Geçme