İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Van'da esnafı ziyaret etti

Türkiye'yi karış karış gezerek esnafların sorunlarını yerinde görüp dinleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Vanlıların sorunlarını, sıkıntılarını bizzat vatandaşlardan, birinci ağızdan dinledi.

Burhan Ergin
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Van'da esnafların ve vatandaşların taleplerini dinledi. Van'ın sorunlarını Meclis'te gündeme getireceğini kaydeden Akşener, sorunlara çözüm üretmek için çaba sarf ettiklerini belirtti. 


Dün öğlen saatlerindeBitlis programının ardından Erciş ve Çaldıran'da vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha sonra Van'a gelerek Vanlı esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akşener, Ercişli kuyumcu ziyaretinde yaptığı açıklamada "Biz, Milletimiz geçinemiyor, eve ekmek götüremiyor dedikçe kızıyorlar ama parmağındaki alyansını satan insanımızın geçim sıkıntısı ortada. Erciş'teki kuyumcu kardeşimin dediği gibi görünen köy kılavuz istemiyor. Esnaf ve vatandaşların dertlerini dinliyorum. Gördüğümsorunları, sıkıntıları ve talepleri Çarşamba günleri grup toplantısında dile getiriyorum. İktidar partisi artık esnafların ve vatandaşların sorunlarını kulak ardı etmesin. Çözmek için çalışsın" dedi.

Bakmadan Geçme