UĞUR ÖZEL ÖĞRETİM KURSUNDAN DOLU DOLU YAZ KURSU

Pandemi döneminde öğrencilerden oluşan eksikliği Uğur Özel Öğretim Kursu açtığı yaz kursuyla tamamlıyor. Hafta içi beş gün sabah 09.00-15:00 saatleri arasında tüm dersleri yüz yüze vererek zümre ve etüt çalışmalarıyla öğrencilerin konu eksikliklerini gideriyor.

Vansesi Haber Merkezi

Uğur Özel Eğitim Kursu Kurucu Müdürü Celal Lenk, gazetemize yaptığı açıklamada öğrencilerin pandemi döneminde çok eksikliklerinin oluştuğunu, bunu telafi etmek için 1-Eylül 2021 tarihine kadar yaz kursu yapma kararı aldıklarını belirterek, öğrencilerin pandemi sürecinde evde kaldıklarından dolayı psikolojik olarak rehabilite olduklarının altını çizdi. Lenk, öğrencilerin sıkılmamaları için sosyal etkinlik çalışmalarının yapıldığını, yüzme,  halı saha maçları ve at çiftliği gezisi gibi etkinliklerle çocuklara eğlenerek öğrenme şansı verdiklerini söyledi.

Kayıtlı olan öğrencilere yaz kursunun ücretsiz olarak verildiğini de ifade eden Lenk, el birliğiyle bu sıkıntılı günleri geçireceklerini herkesin aşı yaptırıp eğitim kurumlarının bir daha kapanmamasını temenni ederek, konuşmasını noktaladı.

Bakmadan Geçme