TÜRKMENOĞLU: TARİH YAZMAK İSTİYORUZ

Haftalık il yönetim kurulu toplantısında konuşan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 'Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu 'Gönül seferberliği ' kapsamında hareket ederek, Van'da AK Parti belediyeciliğiyle tarih yazmak istiyoruz' dedi.

Vansesi Haber Merkezi

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu başkanlığında düzenlenen haftalık yönetim kurulu toplantısı Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar ve Abdulahat Arvas’ın katılımıyla başladı.

Başkan Türkmenoğlu “Büyük bir gururla 19 yıldan bu yana iktidarımız, devasa hizmetlerle dünyada tarih yazdı. Bizler bu hizmetler ışığında yürüyerek, kentimize daha büyük projelerin gelmesini sağlayacağız. Tecrübeli teşkilatlarımızla beraber, kentimizin hasret kaldığı AK Belediyecilik hizmetlerini 2023'ün ilk virajına getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

“İnanmak başarmanın yarısıdır”

İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu “Teşkilatlar başarıya giden yolda öncü rol oynar, bizler el ele gönül gönüle vererek, Cumhurbaşkanımızın davasına omuz vermeliyiz. Bu dava tüm dünya mazlumlarının davasıdır. Bu davaya inanmak başarmanın  yarısıdır. Karşılıksız olarak emek verdiğimiz bu yol yarınlarımızın kurtuluş reçetesidir. Bizler siyasete ideolojik olarak bakmıyoruz. Tam anlamıyla hizmet partisiyiz. Memleket olarak ideolojik davranan HDP zihniyetinden kurtularak, yeni ve akılcı hizmetlere AK Belediyecilik ile öncülük etmeliyiz. Bu arada 2002'den bu yana yaptığımız hizmetlere gölge düşürecek dedikoduları da ayrıca bertaraf etmeli, Van için, Türkiye için kenetlenerek bir bütün olmalıyız. Van’ımızı Gazi Mecliste temsil eden seçilmiş 3 milletvekilimizle beraber, AK hizmetler için çalışıyoruz. Allah ülkemizin istikbaline zarar vermek isteyenlere fırsat vermesin. Rabbim bizleri iç ve dış güçlerin şerrinden korusun" şeklinde konuştu.

“Türkmenoğlu ve teşkilatlarımıza teşekkür ederim”

Milletvekili Abdulahat Arvas, "Bizler kadim şehrimiz için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Sefer bizden, zafer Allah’tandır. Bizleri hür iradeleriyle seçen hemşehrilerimizin teveccühlerine mazhar olduk. Şeffaf ve ilkeli siyaset yaparak, hizmet ediyoruz. Teşkilatlarımızla beraber köy, köy, kasaba, kasaba, mahalle, mahalle dolaşarak 19 yıllık iktidarımızın getirdiği hizmetlerin sunumlarını iyi yapmalıyız. Gayretli, çalışmalarından dolayı İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve teşkilatlarımıza teşekkür ederim” dedi.

“Cumhuriyet tarihinde ilklere imza atan bir partiyiz”

Milletvekili Osman Nuri Gülaçar ise, "Bizler AK Parti teşkilatları olarak, geçmişte olduğu gibi bugünde daha güçlü olmalıyız.  Cumhuriyet tarihinde ilklere imza atan bir partiyiz. IMF'nin kontrolünde olan bir ülkeyi sırtlayarak devasa hizmetlerle bugünlere getiren halkın kahramanı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Van'ın göbeğinde yıkık dökük hizmet veren hastaneleri geride bırakarak, beş yıldızlı otel konforunda hastane yapılan günleri gördük. Çok şükür hem ülke olarak hem de Van olarak vatandaşlarımıza yakışan hizmetler dünyaya örnek oldu” diye konuştu.

Toplantı hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi ve belediye eski meclis üyesi Reşat Aktuğ ve AK Parti’ye hizmet edip vefat edenler için okunan Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra sona erdi.

Bakmadan Geçme