VGC'DE GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

12 Temmuz Pazartesi günü 10. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştiren Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'nde, görev dağılımı yapıldı. Mevcut Başkan Fatih Sevinç yeniden başkanlık görevine getirildi.

Vansesi Haber Merkezi

İki listenin yarıştığı ve kurulduğu günden bu yana en yoğun katılımın olduğu genel kurulda, Fatih Sevinç’in temsil ettiği liste seçimleri kazanmıştı. Bir hafta sonra yönetim kurulu üyeleri toplanarak görev dağılımı yaptı.

Mevcut Başkan Fatih Sevinç yeniden başkanlık görevine getirilirken, Ş. Haşim Talay Başkan Yardımcılığı, Abdülbaki Karaca Genel Sekreterlik, Bişar Ulutaş Saymanlık görevine getirildi. Şükrü Akyüz, Cemal Aşan ve Ali İhsan Öztürk Yönetim Kurulu Üyesi olarak aldı.

Teşekkür mesajı yayımlayan Başkan Sevinç, “Biz ilk gün değerli büyüklerimizden aldığımız bayrağı bugüne taşımanın sevincini canı gönülden yaşıyoruz. Bu son seçimde cemiyetimizi daha iyi bir noktaya taşımak için bir araya gelerek bir yarışta yer aldık. Bu yarış nihayete erdi. Şimdi zaman mesleki yeterliliklerinin artırılması olmalıdır. Biz de bu doğrultuda seçim atmosferini bir tarafa bırakıp çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Malumunuz son iki yıldır pandemiden dolayı gerçekleştiremediğimiz işlerimiz oldu. Ancak bu yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde planlanan işlerimizi sizlerin desteğiyle gerçekleştireceğiz. Yine geçmiş dönemlerde ağırlık verdiğimiz mesleki gelişim eğitimlerine başlamayı planlıyoruz. İnanıyorum ki bundan önceki birlik ve beraberliğimiz bundan sonraki süreçte de devam edecektir. Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak, 10. Olağan Genel Kurul Toplantısına katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme