ŞENAY ÖĞRETMENDEN BİR FARKINDALIK DAHA

Yaptığı etkinliklerle öğrencilerin gönlünde taht kuran Şehit Jandarma Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu (Filo) 3. Sınıf öğretmeni Şenay Bahçe, şarkı yazıp, klip çekerek, öğrencilere moral verdi.

Rıdvan Can

Daha önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında işitme engellilere yönelik farkındalık oluşturmak için sevgi hareketi yaparak öğrencilerle birlikte 23 Nisan’ı kutlayan Şehit Jandarma Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu (Filo) 3. Sınıf öğretmeni Şenay Bahçe, bu kez de koronavirüs salgınından dolayı okulların kapalı olması nedeniyle öğrencilerle bir araya gelerek, şarkı yazıp, klip çekti.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Şenay Bahçe, “Dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran koronavirüs nedeniyle okulların kapalı olmasından dolayı öğrencilerimden ayrı kaldım. Öğrencilerimle yüz yüze buluşarak kavuşmayı beklerken, uzaktan eğitim sürecinde okulların açılması umutlarını taze tutmak için etkinlikler düzenledik. Yüz yüze eğitim döneminde çektiğimiz videoları klibe dönüştürdük. Nazım Hikmet’in güzel günler göreceğiz şiirinin bestesini yapan Alp Murat Alper’in bestesine kendi sözümü yazıp Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinden Burak Baran'ın destekleriyle besteleyip, Güzel Sanatlar öğrencisi Hazar Türktam seslendirdi. Bestesini kullanma izni ve inceliğini gösteren Alp Murat Alper’e teşekkür ederim. Bizler için unutulmaz bir anı olarak kalacaktır. Bu tür çalışmalar çocuklarda özgüven farkındalık ve yaratıcılık becerisi de geliştirmektedir” dedi.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 2
Ayşe 23 Ocak 2022 23:09

Çok iyi tebrikler

Ayşe 23 Ocak 2022 23:09

Çok iyi tebrikler

Bakmadan Geçme