BÖLGE GELİŞİM SEMİNERİ YAPILDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından antrenörlere yönelik iki yılda bir yapılan zorunlu eğitim semineri Van'da gerçekleştirildi.

Rıdvan Can

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Van Şubesinin 12 Temmuz Pazartesi günü Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezinde düzenlediği zorunlu eğitim seminerine Van merkezdeki antrenörler katıldı. Yapılan zorunlu eğitim seminerine TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı.

Oldukça verimli geçen zorunlu seminerin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan, TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, "İki yılda bir yapılan sürekli gelişim semineri ve zorunlu gelişim seminerimizin pandemi nedeniyle ertelendiğini kısıtlamaların kaldırılmasının ardından UEFA lisanslı antrenörlerimiz ve Grassroots-C lisanslı antrenörlerimizle birlikte zorunlu gelişim seminerimizi önceki gün Van'da yoğun bir katılımla tamamladık. Çok güzel bir seminer oldu. Seminerimizi TFF ve TÜFAD işbirliğiyle gerçekleştirdik. Van ve ilçelerimizdeki antrenörlerimizle seminerimizi yüz yüze, bölge illerimizdeki antrenörlerle de online olarak tamamladık. MHK üyesi eğitimci hocamız Zafer Korkmaz,  Yüzüncü Yıl Üniversitesinden Kemal Sargın ve ekibinin katılımıyla çok verimli bir seminer geçirdik. Eğitmen hocalarıma ayrıca teşekkür ediyor, tüm antrenörlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

 

Bakmadan Geçme