VANSPOR'UN GRUBU BELLİ OLDU

TFF 2. Lig'de ilimizi temsil eden Silahtaroğlu Vanspor yeni sezonda geçen yıl olduğu gibi yine Kırmızı Grupta mücadele edecek.

Rıdvan Can

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu’nun Vanspor Kulüp Başkanı hakkında gazetemize yaptığı eleştiriler üzerine görevinden istifa eden Servet Yenitürk’ün ardından sahipsiz kalan Silahtaroğlu Vanspor’un grubundaki rakipleri belli oldu.

2019 ve 2020 futbol sezonunda 2. Lige yükselerek Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bu sezonda yine Kırmızı Grupta mücadele edecek. 2021-2022 sezonu TFF 2. Lig gruplarında yer alacak takımlar yapılan kura çekimi ile belirlendi.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp başkanları ve temsilciler katıldı.

2021-2022 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, Kırmızı Grup'ta 20, Beyaz Grup'ta 19 takım yer alıyor. TFF 2. Lig'de yeni sezon 4-5 Eylül'de başlayacak. Vanspor’un 2021-2022 futbol sezonunda mücadele edeceği Kırmızı Grupta, Adıyaman 1954 Spor, Afjet Afyonspor, Ankaraspor, Bayburt Özel İdarespor, Bodrumspor, Çorum FK, Diyarbekirspor, Ergene Velimeşe, Etimesgut Belediyespor, Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu, Sakaryaspor, Sarıyer, Serik Belediyespor, Sivas Belediyespor, Somaspor ve Turgutluspor takımları yer aldı.

Silahtaroğlu Vanspor’un, 25 Temmuz Pazar günü kongreye giderek yeni yönetimini oluşturduktan sonra transfer ve yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme