10 YIL SONRA GELEN ŞAMPİYONLUK

Van Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, Hakkâri'de düzenlenen Play-Off maçlarında rakiplerini yenerek, 10 yıl sonra şampiyon oldu. Erkek Voleybol Takımı önümüzdeki sezon Türkiye Voleybol Federasyonu 2'nci Liginde mücadele edecek.

Rıdvan Can

Türkiye Voleybol Federasyonu Voleybol Erkekler Liginde gösterdiği başarılı performansıyla, rakipleri karşısında aldığı farklı setlerle 2'nci lige çıkan Van Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı Van'a şampiyonluk kupasıyla döndü.

"Namağlup şampiyon"

Hakkari'de düzenlenen Play-Off maçlarında bir birinden zorlu rakiplerle karşılaşan Van Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı ilk maçında Şırnak Silopi Gençlikspor'u 3-1, Bitlis Tatvan Elitspor'u 3-2 ve play-off final maçında Van Erciş Belediyespor'u 3-1'lik setlerle geçerek, Van'ın adını Türkiye Voleybol Federasyonu 2'nci Ligine yazdırdı.

"Destek bekliyoruz"

Gazetemize açıklamalarda bulunan takım kaptanı Muhammed Şevgin, "10 yıl sonra Van'a şampiyonluk kupasını getirdiğimiz için çok mutluyuz. Yeni sezonda Van'ı Türkiye Voleybol Federasyonu 2'nci Liginde başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. 2017 yılında kurulan ve tamamı Vanlı oyunculardan oluşan Van Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü Erkek Voleybol kulübü olarak, kısa zamanda büyük işler başardık. Zorlu bir ligin ardından elde edilen şampiyonluğu çok anlamlı buluyorum. Hedefimiz 2'nci ligde de şampiyonluk yaşamaktır. Bunun için elimizden gelen her türlü çabayı sergileyeceğiz. Yeter ki kulübümüze sahip çıksınlar. Valimiz Mehmet Emin Bilmez başta olmak üzere Gençlik Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç ve iş adamlarımızdan kulübümüz için destek bekliyoruz. Hedefimiz Van’ı Türkiye Voleybol 1'nci Liginde temsil etmektir” dedi.

 

Bakmadan Geçme