Bitcoin ulusal para ilan edilebilir!

Bitcoin ulusal para ilan edilebilir

Bitcoin ulusal para ilan edilebilir

Orta Amerika ülkesi El Salvador Devlet Başkanı, Bitcoin'i ulusal para olarak kabul etmek için bir yasa tasarısı sunacaklarını duyurdu. Tasarı kabul edilirse, El Salvador Bitcoin'i resmen ulusal para olarak kabul edecek ilk ülke olarak tarihe geçecek.
 

Bakan Akar duyurdu: Rekor kırıldı

Milli Savunma Bakanı Akar, "Türk Deniz Kuvvetleri yılda 200 bin saat seyir yapmak suretiyle bütün zamanların rekorunu kırdı." ifadelerini kullandı. Bakan Akar, ayrıca 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar 18 bin 140 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

AK Parti'den anlamlı karar

Bazı CHP'lilere “hakaret” ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada, şehit babası Yahya Kemal Yiğit'e verilen 2 bin 180 liralık adli para cezası ile mahkeme masraflarını Kayseri’deki AK Partili üyeler karşılayacak.

 


anatik Yahudilerden 10 Haziran hazırlığı

İsrail’de fanatik yerleşimci Yahudi gruplar, 10 Haziran’da Doğu Kudüs’te provokatif bir yürüyüş yapmaya hazırlanıyor. Yürüyüşte Mescid-i Aksa’ya baskın girişiminde bulunmasından endişe duyuluyor.

Almanya'yı ayağa kaldıran skandal!

Almanya Sağlık Bakanlığının geçen yıl temin ettiği kullanımı uygun olmayan maskeleri engellilere, sosyal yardım alanlara ve yaşlılara dağıtmayı planladığı ortaya çıktı.Haber ülkede tepki ile karşılandı.
 

Sırada ekonomi haberimiz var…
 

Yerli turist rekor kıracak

Türkiye turizminin pandemi nedeniyle çok zor dönemlerden geçtiğini ifade eden Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, “Normalleşme süreci beklediğimiz gibi giderse son 50 yılın en büyük iç pazar satış rakamını yakalayacağını düşünüyorum” dedi.
 

Anadolu Efes seride farkı 2'ye çıkardı

ING Basketbol Süper Ligi play-off finali ikinci maçında Anadolu Efes, sahasında Fenerbahçe Beko'yu 95-73 mağlup ederek seride 2-0 öne geçti.

Bakmadan Geçme