Kimliğini kaybeden ev kadının, hayatı karardı! Kırmızı bültenle aranıyor

Adana'da 2005 yılında kimliğini kaybeden Servet Karaca, 30 kişiyi 18 milyon lirayla dolandıran çetenin lideri olmak suçundan yargılanıyor.

Sabah’tan Murat Karaman’ın haberine göre, Adana'da yaşayan 4 çocuk annesi Servet Karaca'nın (45), 2005'te içinde kimliği olan cüzdanı çalındı. Yeni kimlik çıkartan Karaca, 2008 yılında Adana Emniyet Müdürlüğü'nden arayan polisin "Kırmızı bültenle aranıyorsunuz. Çete lideri olarak Kayseri'de yargılanıyorsunuz" sözlerini duyunca şok oldu.

“DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI”

Kimliğinin kullanıldığını öğrenen Karaca, Kayseri'de çete suçlamasıyla hâkim karşısına çıkarıldı. Karaca yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Eşimi kaybettikten sonra dul ve yetim aylığı alıyordum. Kapıcılık yapıp, bir ailenin çocuğuna bakıyordum. Çocuklarıma bakmak için süt satıyordum. Polis bana çete lideri ve kırmızı bültenle arandığımı söylediği an dünyam başıma yıkıldı."

“TEK SUÇUM KİMLİĞİMİ KAYBETMEK”

Kayseri'de görülen davaya çete lideri sanık olarak çıktığını aktaran Karaca, "30 kişiyi 18 milyon TL dolandırmışım. Hâkim, "Bu parayı nasıl ödeyeceksin" dediğinde dondum kaldım. Suçlamaları kabul etmedim Mahkemem devam ediyor. Ağır cezada yargılanıyorum. Hayatımı zindana çeviren olay kimliğimi kaybetmem oldu. Devlet büyüklerimden yardım istiyorum. Evimin kredisini güçlükle ödüyorum. Psikolojim bozuldu ve hayatım alt üst oldu. Ben çete lideri değil ev kadınıyım. Tek suçum kimliğimi kaybetmek" şeklinde konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme