Masterler Turnuvası sona erdi

Antalya Side Sueno Beach Hotel'de bu yıl 11'cisi düzenlenen The International Masters Cup uluslararası Masterler Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvada H Grubu'nda mücadele eden Van Masterler takımı oynadığı üç müsabakadan 1 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak elendi.

Fanatic Tuor ve Antalya Masterler Derneği tarafından geleneksel olarak her yıl Mayıs ve Ekim aylarında Antalya'nın farklı bölgelerinde organize edilen uluslararası Masterler Futbol turnuvası bu yıl yurt içi ve yurtdışından 44 takımın katılımıyla gerçekleşti. Turnuvada hayatını kaybeden Milli futbolcu ve Gaziantepspor Masterler takımı oyuncularından merhum Mustafa Yücedağ anısına yapıldı.  44 takımın kıyasıya şampiyonluk mücadelesi verdiği turnuvanın şampiyonu Boluspor'u 2-1 yenen Kocaelispor oldu.

Van zorlu grupta yer aldı

Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz'ın öncülüğünde turnuvaya katılan Vanlı Masterler ölüm grubu olarak adlandırılan (H) Grubu'nda yer aldı. Diğer gruplara oranla turnuvanın en zorlu grubuna düşen Van Masterler takımı Moldova milli takımı, Galatasaray karması ve Ankaragücü ile Gençlerbirliği karmasından oluşan Başkent gücü takımlarıyla karşılaştı. Van Masterler takımı oynadığı üç müsabakadan iki mağlubiyet, bir galibiyet alarak, turnuvaya veda etti.

“Grup'ta çok güçlü takımlarla mücadele ettik”

Takım kaptanı Zeki Yılmaz, “Herşeyden önce buradaki temel amacımız şehrimizi iyi temsil etmek istiyorduk. Bunu da en güzel şekilde yapmanın gururunu yaşadık. Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur'un başkanlığında düzenlenen uluslararası turnuva her yönüyle güzel geçti. Kısa bir süre önce hayatını kaybeden Milli futbolcu ve  Gaziantep Masterler takımı futbolcularından merhum Mustafa Yücedağ anısına düzenlenen turnuvaya (H) Grubu'nda başladık. Grup'ta çok güçlü takımlarla mücadele ettik, maalesef üç maçta iki mağlubiyet, bir galibiyetle turnayı tamamladık. Her turnuvada olduğu gibi bu turnuvada da amacımız ilimizi bize yakışan şekilde temsil etmekti onu da en güzel şekilde yaptığımıza inanıyoruz. Hayatını kaybeden Gaziantep Masterler takımı oyuncusu merhum Mustafa Yücedağ'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz. Turnuvaya katılan tüm futbolcu kardeşlerimi ve aynı zamanda yanımızda olan desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Vansesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Erdal Perihan, Rıdvan Can ve gazete personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

"Tüm takımları kutluyorum"

Kupa töreninde konuşan Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur, “Öncelikle hayatını kaybeden merhum Mustafa Yücedağ"a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Düzenlemiş olduğumuz turnuvamıza katılan 44 takımımıza teşekkür ederim. Güzel bir futbol şölenine daha ev sahipliği yaparak, Türk futboluna yıllarca emek vermiş futbolcuların olduğu güzel bir turnuvayı daha sağlıklı bir şekilde geride bıraktık. Turnuva sonunda şampiyonluk kupasını kazanan Kocaelispor'u tebrik ediyorum" diye konuştu.

"Kupa töreni düzenlendi"

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde takımlara plaketleri ve hediyeleri Başkan Mehmet Hakan Onkur ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi. Turnuva sonunda takımlar Ekim ayında yapılması planlanan turnuvada tekrar buluşmak üzere güzel anılarla Antalya'dan ayrıldılar.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme