VAN MASTERLER TAKIMI TURNUVAYA MOLDOVA İLE BAŞLIYOR

Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneğinin ortaklaşa düzenlediği The International Masters Cup Masterler futbol turnuvası için Antalya'ya giden Vanlı Masterler, Moldova ile karşılaşacak.

Rıdvan Can

Her yıl geleneksel olarak Antalya'da düzenlenen uluslararası Masterler futbol turnuvasına katılan, çoğunluğu Vanspor'un eski futbolcularından oluşan Van Masterler Takımı, Antalya Manavgat Sueno Beach Hotel’de düzenlenen turnuvada H Grubu'nda ilk maçını bugün saat 11:00’da Moldova ile oynayacak. Vanlı Masterler galip gelerek, turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Van Masterler takımı,  Galatasaray’da oynayan eski futbolculardan oluşan Yeşilyurt, Moldova ve Başkent gücüyle grup'tan çıkma mücadelesi verecek.

Sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan fikstür çekimine Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur, Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, takımların başkanları ve futbolcular katıldı.

Yapılan fikstür çekimi sonrası gruplar ve eşleşmeler belli oldu. 32 takımın katıldığı 4'erli 8 ayrı grupta kıyasıya mücadele verilecek. Van Masterler takımı açılış maçını bugün saat 11.00'da Moldova ile oynayacak.

Masterler ikinci maçını ise Perşembe günü Başkent takımıyla oynayacak.

Bakmadan Geçme