İNCİ VE TÜRKOĞLU AİLELERİNİN ACI GÜNÜ

Gülhan Türkoğlu İnci Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Merhum Bahattin Türkoğlu ve Muzaffer Türkoğlu’nun kıymetli kızı, Muzaffer İnci’nin sevgili eşi, Lebriz ve Eyüp Can’ın biricik anneleri, Vecihe, Naci, Faruk ve İnci’nin değerli yengeleri Gülhan Türkoğlu İnci Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın, ikindi namazına müteakip Van Aşağı Nurşin Camisinden kaldırılarak Akköprü Mezarlığına defnedilecektir. Vansesi Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Koronavirüs tedbirlerinden dolayı taziyeler telefonla kabul edilecek.

İrtibat: Eyüp Can İnci 0531 244 24 27

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 4
Ömer TÜRKOĞLU 25 Haziran 2022 00:24

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Nurlar içinde uyusun. Ailesine ve sevenlerine da Allahtan sabır dilerim gülhan kardeşim liseden sınıf arkadaşım ve akrabamdır. Ömer TÜRKOĞLU / Bornova-İZMİR

Yunus TÜRKOĞLU 08 Mayıs 2021 08:31

Alemi faniden, Alemi bakiye sevkiyat var! Bu sevkiyat genç-yaşlı , fakir-zengin çocuk veya anne-baba dinlemiyor devam ediyor.Ölümü durdurup, kabir kapısını kapatamıyoruz. Rabbim bu mubarek "Kadir Gecesi"nde Rahmetiyle muamele etsin. Mekanı Cennet, makamı Firdevsi ala olsun. Allah rahmet eylesin. ..

Fatih şeman 07 Mayıs 2021 05:22

Allah rahmet eylesin

M.Ali Güldal 07 Mayıs 2021 02:44

Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun İnşallah.

Bakmadan Geçme