Şenay öğretmenden örnek davranış

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Şehit Jandarma Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu (Filo) 3. Sınıf öğretmeni Şenay Bahçe, işitme engellilere yönelik farkındalık oluşturmak için sevgi hareketi yaparak öğrencilerle birlikte 23 Nisan'ı kutladı.

Vansesi Haber Merkezi

Şehit Jandarma Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu (Filo) 3. Sınıf öğretmeni Şenay Bahçe, tarafından organize edilen ve iki haftalık bir hazırlık döneminin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle hazırlanan etkinlikle öğrenciler doyasına eğlenirken işitme engelli çocuklar unutulmadı. Şenay öğretmen, öğrencilerle birlikte 23 Nisan'ı kutlayarak işitme engelli çocuklara sevgisini gösterdi.

İşitme engelli çocuklara dikkat çektiler

Ş.J.Y.Yusuf Turgut İlkokulu (Filo) 3. Sınıf öğretmeni Şenay Bahçe etkinlikle ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; uzaktan eğitimin yapmak istediklerimize engel olmayıp, sadece başka bir boyut kattığını dile getirerek, “Bu süreci öğrencileriyle dolu dolu geçirdik. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında iki haftalık bir hazırlık yaparak, 23 Nisan'ı birlikte coşkuyla kutladık. Amacımız işitme engelli çocuklarımızın, işiten çocuklarımızdan hiçbir farklarının olmadığını, onların da yeteneklerinin, konuşma becerilerinin diğer çocuklar gibi olduğunu göstermektir. Arada böyle güzel etkinlikler ve aktiviteler ile işitme engelli çocuklarla beraber olacağız" dedi.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Mete 23 Nisan 2021 18:02

Yüreğinize sağlık

Bakmadan Geçme