İrem Tinli Angün, İbis Styles Merter Hotel Genel Müdürü oldu.

Van'ın ilk beş yıldızlı oteli Rescate Hotels, DoubleTree by Hilton otellerinde başarılı yöneticilik yapan Van'ı gerek bölgede gerekse ülke çapında en iyi şekilde tanıtan Van halkıyla özdeşleşen bilgi birikimiyle tecrübesiyle örnek yöneticilerden İrem Tinli Angün İbis Styles Merter Hotel Genel Müdürü oldu.

Vansesi Haber Merkezî
Turizm alanında Adından söz ettiren ve Türkiye'nin önde gelen otel yöneticileri arasında yer alan tecrübeli otel müdürü İrem Tinli Angün dünyaca ünlü otel grubu Accor Hotels bünyesinde bulunan İbis markasının önemli oteli İbis Styles Merter Hotel’de Genel Müdür oldu. 

"MAZİSİ BAŞARILARLA DOLU" 
Turizm alanında başarılı çalışmalara imza atan ve eğitimini Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü mezunu olan deneyimli müdür Angün, daha sonra American Hotel, Motel Association’da Turizm ve Otel Yönetimi eğitimi aldı. İyi derecede İngilizce bilen deneyimli isim birçok alanda uzmanlık ve sertifikalara sahip. Kariyeri boyunca önemli turizm otellerinde görev alan deneyimli müdür Angün sırası ile Büyükhanlı Park Hotel, Rescate Hotels, DoubleTree by Hilton ve Accor Hotels markası Mercure Hotel Ümraniye'de önemli görevlerde bulundu.

Başarıları ile taçlandırdığı kariyer yolculuğunda emin adımlarla yürüyen İrem Tinli Angün, 25 yılı aşan otelcilik tecrübesini ve birikimini bundan sonra Accor bünyesinde faaliyet gösteren İbis Styles Merter Hotel için kullanacak.

 

Yorumlar 1
Songul 10 Nisan 2021 20:57

Tebrikler

Bakmadan Geçme