Van Masterler'den Yolspor'a ziyaret

Van'ı uluslararası Türkiye Masterler Futbol Turnuvası'nda başarıyla temsil eden Van Masterler ziyaretlerine devam ediyor.

Vansesi Haber Merkezi

Van Yolspor'u yeni sezon hazırlıkları yaptığı Sanayi semt sahasında ziyaret eden Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Şevgin, Bengin Çakay, Oktay Aksoy, Çetin Berge ve Rıdvan Can yeni sezonda Yolspor’a başarılar diledi.

Bölgesel Amatör Lig'de Van’ı temsil eden Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü ziyaretinin ardından Bölgesel Amatör Lig'de Van’ı temsil eden diğer takım Van Yolspor'a ziyarette bulunan Van Masterler, Van Yolspor Teknik direktörü Fahrettin Ertutar, Yardımcı Antrenör Kılay Gülmez ve kaleci antrenörü Gökhan Yıldız’a başarı dilediğinde bulundular.

Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri takımın çalışmaları hakkında Teknik Direktör Fahrettin Ertutar'dan bilgi aldıktan sonra takıma baklava ikramında bulundular.

“İKİ KULÜBÜMÜZE BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Ziyarette konuşan Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, “İlimizi Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor kulübü ve Van Yolspor'a başarılar diliyorum. Profesyonelliğe giden yolda her iki temsilcimize de canı gönülden başarılar diliyoruz" dedi.

MASTERLER'E TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Van Yolspor teknik direktörü Fahrettin Ertutar ise Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, Masterlerin her daim spora ve sporculara verdikleri destekten dolayı bu ziyareti anlamlı bulduklarını ifade etti. Ertutar, BAL Ligi'nde Van'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Bakmadan Geçme