Masterler'den Vangölü Spor Kulübü'ne ziyaret

Van Masterler Derneği, Vangölüspor'u ziyaret ederek, sezon öncesi moral desteğinde bulundu.

Vansesi Haber Merkezi

Her yıl geleneksel olarak Antalya'da düzenlenen uluslararası Masterler Futbol Turnuvasında Van'ı başarıyla temsil eden Van Masterler Derneği Başkan Zeki Yılmaz öncülüğünde yönetim kurulu üyeleri Metin Şevgin, Cumhur Yıldırım, Aydın Aykan ve Rıdvan Can ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor  Kulübü’nü ziyaret etti.

Takımın antrenmanını izleyen Masterler yönetimi, Vangölü Sportif Kulübü yönetimi, teknik heyet ve futbolcularıyla bir araya geldi. Yeni sezon öncesinde Vangölüspor’a başarılar dileyen Başkan Zeki Yılmaz, futbolcularla tek tek sohbet etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Uzun yıllar bu şehrin futboluna hizmet etmiş, Van'ı uluslararası Masterler Futbol Turnuvasında başarıyla temsil eden emektar futbolculardan oluşan Van Masterler Derneği olarak, Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü’nü ziyaret etmekten dolayı son derece mutlu olduk. Bu topraklardan yetişmiş değerli futbolcu kardeşlerimizi gururla izleyecek olmak temennisiyle başarılarla dolu bir sezon geçirmelerini diliyoruz” dedi.

Ağabeyleri, büyükleri olarak tecrübelerini kendileriyle paylaşmak konusunda kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Başkan Yılmaz, ziyaretin ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte takıma tatlı ikramında bulundu.

Bakmadan Geçme