VAYAB'dan Adnan Deniz'e ödül

Van Şair ve Yazarlar Birliği, Simer Yayınevi ve Şampiyon Eğitim Kurumları, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinin düzenlemiş olduğu 31. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması'nda 2 farklı kategoride ödül alan Vanlı Adnan Deniz'e plaketle ödüllendirdi.

Vansesi Haber Merkezi

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Adnan Deniz ve Deniz Zeybek’in Vanlı yazar Yaşar Kemal  ile ilgili yaptıkları röportaj Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler yarışmasında birinci olurken, Yaşar Kemal ile ilgili “Mavi Ülkenin İnsanları” adlı belgeselleri de 2. oldu. VAYAB Yönetim Kurulu Üyesi Eğitimci Yazar  Şükrullah, Simer Yayınevi Adına Yaşar Adıyaman ve Şampiyon Eğitim kurumları Eğitimci Yazar ve kişisel gelişim uzmanı Lokman Tekin Adnan Deniz’i plaketle ödüllendirdi.

Adnan Deniz’in birinci olmasından dolayı gururlandıklarını söyleyen Şükrullah Yavuzer “Van'ın değeri olan Yaşar Kemal belgeseliyle bizlere gurur yaşatan değerli hemşehrimiz Adnan Deniz'i tebrik ederim. Van Şair ve Yazarlar Birliği olarak kentimizde yapılan her türlü sanatsal faaliyetlere destek veriyoruz. Vermeye devam edeceğiz. Kentin kültürel hafızasını VAYAB olarak oluşturuyoruz. Değerli hemşehrimiz Adnan Deniz sanat ve kültürel faaliyetlerde yapmış olduğunuz değerli çalışmalarınızdan ilimizi ve ilimizde yaşayan değerleri konu alan  "Yaşar Kemal ile Van konulu" dereceli  başarılarından dolayı Simer Yayınevi, Van Şair ve Yazarlar Birliği olarak kardeşimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.

Simer Yayınevi adına Yaşar Adıyaman yapılan çalışmaların artması ve başarıların devamı için her zaman destek sunacaklarını kaydederek, “Kentimizi sanat ve kültürel anlamda daha iyi yerlere taşımaya hedeflemekteyiz. Bunun için Simer Yayınevi olarak her zaman bu tür çalışmalara katkı sunacağız” dedi

Şampiyon Eğitim Kurumları eğitimcisi yazar ve kişisel gelişim uzmanı Lokman Tekin, “Bizler eğitimciyiz insan ve insanlık adına yapılacak her türlü çalışmaya destek olacağız” diye konuştu.

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Adnan Deniz ödülü memleketi Van adına aldığını belirterek, Van Şair ve Yazarlar Birliği’ne teşekkür etti.

Bakmadan Geçme