Vangölüspor lige sıkı hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) altıncı grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular Edremit'te bulunan Van Kahvaltı Konağı ev sahipliğinde verilen moral kahvaltısında bir araya geldi.

Vansesi Haber Merkezi

Vanspor başta olmak üzere birçok farklı takımlarda top koşturmuş, birçok Vanlı futbolcuyu kadrosuna katarak rakiplerine gözdağı veren Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü, Edremit'te bulunan Kahvaltı Konağı'nda bir araya geldi. Kahvaltı Konağı İşletme Sahibi Ahmet Cintan'ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Teknik Direktör Yavuz Oruç, kendilerini ağırlayarak göstermiş oldukları yakın ilgilerinden dolayı Kahvaltı Konağı Sahibi Ahmet Cintan'a ve personeline teşekkür ederek, "Teknik ekibim ve futbolcularımla birlikte sezon öncesinde, yoğun bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Pazar günü Doğu Beyazıtspor takımıyla yaptığımız hazırlık maçı öncesinde Edremit'te bulunan Kahvaltı Konağı tarafından ağırlandık. Takım olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaptığımız kahvaltı dayanışma ve takım ruhunu arttıracaktır" dedi.

Hazırlık maçı 2-2 bitti

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü sezonun ilk hazırlık maçını Van 75'nci yıl Futbol sahasında Doğu Beyazıtspor ile yaptı. 17 Nisan'da başlayacak olan sezon öncesinde ilk hazırlık maçını oynayan Kırmızı-Siyahlılar karşılıklı gollerle maç 2-2 beraberlikle sona erdi.

Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü Yavuz Oruç teknik sorumluluğunda sahaya; Teknik Direktör Yavuz Oruç yönetiminde sahaya Baran, Vedat, Cihat, Aşir, Enes,  Senar, Ali Kurt, Fatih Karael, Kemal, Recep Şipal ve Alican on biriyle çıktı. Van Gölüspor’un gollerini 30. dakikada Cihat, 42. dakikada Vedat Kayhan kaydederken, rakip takım Doğu Beyazıtspor’un gollerini ise 70. ve 80. dakikalarda peş peşe bulduğu gollerle skorda dengeyi sağladı. Karşılaşmada başka pozisyon olmayınca maç 2-2 berabere sona erdi.

Bakmadan Geçme