Solmaz yeniden başkan

Tüm Spor Adamları Derneği Van Şubesi 1.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Sacit Solmaz güven tazeledi.

Vansesi Haber Merkezi

Türkiye genelinde alınan tedbirler kapsamında pandemi süresince yapılamayan genel kurulların 1 Mart 2021 tarihinde yayımlanan genelge kapsamında yapılmaya başlandı. Tüm Spor Adamları Derneği, İpekyolu Gençlik Merkezinde gerçekleşen kongrede yeni yönetimini belirledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından faaliyet raporu okunmasıyla başlayan kongre divan Başkanlığına Köy Hizmetleri Spor ve İl Özel İdare Spor Kulübü Eski Yöneticisi Şükrü Üzal, Eski Futbolcu ve Voleybolcu Nevzat Minici ve Judu il temsilcisi Gürsel İzcie seçildi.

Kongreye Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Van YYÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şefik Tüfenkçi, Eski Vanspor Kulüp Başkanı İş İnsanı Feridun Irak, Van Masterler Dernek Başkanı Zeki Yılmaz, ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, Eski Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Öner Yiğit, İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Akyürek, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Taner Coşkun, TÜFAD Başkan Yardımcısı Erdal Özşener, Saha Komiserleri Başkanı Ahmet Bayram, Köy Hizmetleri Spor ve İl Özel İdare Spor Kulübü Eski Yöneticisi Şükrü Üzal, Eski Futbolcu ve Voleybolcu Nevzat Minici, Gölkentli Taraftarlar Dernek Başkanı Nevzat Aslan, Bisiklet il temsilcisi, Jimnastik il temsilcisi, Güreş il temsilcisi dernek üyeleri ve çok sayıda futbol antrenörü ve basın mensupları katıldı.

“Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmalıyız”

Kongrede konuşan Tüm Spor Adamları Derneği Van Şubesi Başkanı Sacit Solmaz, “Geçici yönetimini teknik direktör Turgay Karatekin ve spor yazarı Rıdvan Can ile birlikte kurduğumuz Tüm Spor Adamları Derneği Van Şubesinin kongremizi yaptık.  Derneğimizin amacı ilimizdeki tüm spor adamlarını tek çatı altında toplayarak sportif sorunlarımızı çözmektir. Van'daki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora yönlendirmeliyiz. Sporun her alanında idareci, sporcu, antrenör, hakem, gözlemci, temsilci, spor yazarı, kısacası tüm spor adamlarını ilimizin sportif alanında başarılı olması için tüm dinamikleri dayanışma içinde sporla birleştirmek ve tek çatı altında toplanmalıyız. Sporun içinden gelmiş değerli spor adamlarının dayanışması, kaynaşması, yardımlaşması, Van'da spor adına güzel ortamların yaratılabilmesi, projeler geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi düşüncesiyle Tüm Spor Adamları Derneği olarak yola çıktık. Kongreye katılım sağlayan tüm spor adamlarına yönetimim adına teşekkür ediyorum" dedi.

YÖNETİM LİSTESİ

Başkan Sacit Solmaz

Turgay Karatekin

M. Uğur Demiroğlu

Cengiz Aras

Abdulmuttalip Demir

Dernek basın sözcüsü Rıdvan Can

YÖNETİM YEDEK

Taner Coşkun

Erdal Özşener

Ahmet Bayram

Nevzat Aslan

Ercan Dülger

DENETİM KURULU LİSTE

Erol Akyürek

Zeki Yılmaz

Hüseyin Özcan

DENETİM KURULU YEDEK

M.Müslüm Karaboğa

Emrah Eker

Uğur Saatçioğlu

ONUR KURULU

Feridun Irak

Şakir Bayramoğlu

Şafak Önay

Şükrü Üzal

Reşat Sarp

Bakmadan Geçme