Tüm Spor Adamları Derneği kongreye gidiyor

Van'da tüm spor branşlarının bir çatı altında toplamak ilin sportif alanında projelerin hayata geçirilmesi amacıyla Van'da kurulan Tüm Spor Adamları Derneği kongreye gidiyor.

Vansesi Haber Merkezi  

Türkiye Futbol Federasyonu İl Hakem Kurulu eski Başkanı Sacit Solmaz’ın başkanlığını yaptığı Tüm Spor Adamları Derneği Van Şube Başkanlığı 20 Mart Cumartesi günü saat 15:00’da İpekyolu Gençlik Merkezinde kongresini gerçekleştirecek. Derneğin temel amacı Van’da bulunan tüm spor adamlarını bir çatı altında toplayarak ilin sporuna katkı sunmak olduğu belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu İl Hakem Kurulu eski Başkanı Sacit Solmaz’ın başkanlığını yaptığı Tüm Spor Adamları Derneği Van Tüm Spor Adamları Derneği Kurucu Başkanı Sacit Solmaz, Van'daki tüm spor adamlarını bir çatı altında toplamak istediklerini söyledi. Başkan Solmaz, “Geçici olarak başkanlığını yaptığım derneğimizin Van şubesini teknik direktör Turgay Karatekin ve spor yazarı Rıdvan Can ile birlikte kurduk. Tüm Spor Adamları Derneği Genel Merkezi tarafından derneğimizin kuruluş yetkisi bizlere verildi. Bu yetkiyle birlikte dernek faaliyetlerimize başladık ve derneğimizin oluşumunu tamamlayarak, kongre kararı aldık. Van’daki spor faaliyetlerine nasıl faydalı olabiliriz ve sportif anlamda sorunları çözmek, ilimizin sporuna katkı sunmak amacıyla bu yola çıktık. Van'da ben spor adamıyım diyen, her arkadaşımız hangi spor branşında olursa olsun derneğimize üye olabilir. Tek amacımız Van'daki tüm spor adamlarını aynı çatı altında toplayarak, onların sportif anlamda yaşadıkları sorunlarını çözmek, sosyalleşmelerine katkıda bulunmak, kulüplerimize ve sporcularımıza destek olmak için çalışıyoruz. Kongrenin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

 

Bakmadan Geçme