VANSESİ FOX TV'DE

Van'ın bağımsız, tarafsız, özgür gazetesi Vansesi'nin dünkü manşet haberi Türkiye'de sabah saatlerinde en çok izlenen Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.

Burhan Ergin

Van'ın 83 yıllık markası; tarafsız, bağımsız, güncel ve ilkeli yayın yapan gazetesi Vansesi haberleri ve kalitesiyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya devam ediyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında 65 yaş üstü vatandaşları aşılamak için kar kış dinlemeyen sağlıkçıları manşetinden veren Vansesi Gazetesi, Türkiye'nin en çok izlenen kanalı Fox TV' 'Çalar Saat haber programında "Sağlıkçılar Kar Kış Dinlemiyor” manşet haberiyle program yapımcısı ve sunucusu İsmail Küçükkaya tarafından okundu. Gazeteci Küçükkaya konuğu CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile birlikte Vansesi’nin manşetini değerlendirip, “Sağlık Ekipleri Kar Kış Dinlemiyor” Sağlık Bakanı da bu konuda özellikle Van başta olmak üzere kırsal yörelere giderek sağlık hizmeti götüren, aşılamayı sürdüren sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyordu. Bizlerde teşekkür ederiz” dedi.

Van'ın sorunlarını, başarılarını, gelişmesini sayfalarına taşıyan kentin sesi, gözü, kulağı, Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi manşet haberiyle Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında ekrana gelerek Van'ın sesini bir kez daha milyonlara duyurdu.

 

Bakmadan Geçme