Vanspor Silahtaroğlu ile güçlendi

Misli.com 2.Lig kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor Vanlıların kurmuş olduğu inşaat, enerji, madencilik firması Silahtaroğlu Grup ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre Vanspor'un ismi, Silahtaroğlu Vanspor olarak anılacak. Gazetemize konuşan Vanspor Başkanı Servet Yenitürk Silahtaroğlu Grup ile güç kazandıklarını açıkladı.

Burhan Ergin  

Vanspor tarihinde bir ilk yaşanıyor. Vanspor profesyonel olarak liglerde mücadele ettiği 1982 yılından bu yana ilk defa isim sponsor hakkı aldı. Silahtaroğlu Grup ile Vanspor arasında isim sponsorluk anlaşması imzalandı. Vanspor sponsorluk anlaşmasıyla ligde Silahtaroğlu Vanspor ismiyle mücadele edecek. Vanspor camiası önemli bir destek kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.  

“3 sezonluk anlaşma imzaladık”

Silahtaroğlu Vanspor Başkanı Servet Yenitürk, gazetemize yaptığı açıklamada, şampiyonluk yolunda çok değerli bir destek aldıklarını söyledi. Yenitürk, "Vanspor'u önce 1. Lig’e, sonra da Süper Lig'e taşımak istiyoruz. Bunun için canla başla çalışıyoruz. Takımımız çok iyi mücadele ediyor. Kenetlenirsek ve daha fazla destek sağlanırsa şampiyon olmamak için bir neden yoktur. Van'a Süper Lig yakışır.  Bu yola önemli bir anlaşma yaptık. Vanspor önümüzdeki haftadan itibaren Spor Toto, Misli Com, televizyon ve yazılı basında Silahtaroğlu Vanspor  ismiyle yer alacak. Silahtaroğlu Grup ile 3 sezonluk anlaşma imzaladık. Bu anlaşma Vanspor'a güç katmıştır. Silahtaroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Çağrı Silahtaroğlu'na, yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Memleketimizin önemli ve saygın bir firması olan başarılı projelere imza atan Silahtaroğlu ailesinin takımların yanında yer almış olması, destekleri çok değerli ve önemlidir.  Şampiyonluk için daha çok desteğe ihtiyacımız var.  Tüm işadamlarımızı Vanspor'un yanında görmek istiyoruz” dedi. 

İSİM SPONSORLUĞU NEDİR?

Sponsorluk, küresel rekabetin bir sonucu olarak markaların pazarda ayakta kalmak ve bilinirlik gibi beklentileri doğrultusunda uyguladığı bir iş birliğidir. Bu iş birliğinin özel bir türü olarak isim sponsorluğu, markanın adının işbirlikçisi ile birlikte anılarak akıllarda yer etmesine katlı sağlayacak türde bir sponsorluktur. Söz konusu iş birliğini gerçekleştirmek için markalar, isim sponsoru oldukları kuruma sözleşme karşılığında belirli bir bedel ödemektedirler. İsim sponsorlukları, sponsor olunan projeye kurumun adının eklenmesi ile gerçekleşen sponsorluk türüdür. Genellikle büyük çaplı ve uzun süreli anlaşmalar ile gerçekleşir. Spor kulüplerinin stadyumları, spor kulüplerinin isimleri veya etkinlik ismi önünde daha sıklıkla kullanılmaktadır.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SİLAHTAROĞLU  GRUP 

Vanlıların kurmuş olduğu Silahtaroğlu Grup, 1993 yılından bu yana inşaat projelerine yatırım yapıyor. Enerji ve hizmet sektöründeki yatırımları ve bu alanlardaki diğer kurumsal faaliyetleri büyük bir aile haline gelen ailenin en büyüğü Mehmet Salih Silahtaroğlu, 1947-1993 yılları arasında Van’da ticarete başladı. Kadri ve Murat Silahtaroğlu tarafından 1993 yılında Silahtaroğlu Limited Şirketi kuruldu. Silahtaroğlu, 2000 yılında Türkiye'de İnşaat projelerine başladı. Çağrı Silahtaroğlu 2007 yılında Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 

Silahtaroğlu, 2014 yılında yurtdışındaki ilk projesini Bulgaristan'da gerçekleştirdi. 2015 yılında Rusya'da inşaat projesini tamamladı.  

Vanspor’un önemli gücü Silahtaroğlu Grup’ta Çağrı Silahtaroğlu   yönetim kurulu başkanı, Murat, Kamil, Burak, Mert Silahtaroğlu yönetim kurlu üyesi olarak görev yapıyor. 

Silahtaroğlu Grup, kurulduğu günden bu yana yenilik ve gelişim temelinde hareket etmiş. 1993 yılında başlayan yolculuğunu, artan bir ivme ile istikrarlı şekilde başarı ile sürdürmüş. Silahtaroğlu, bu dönemde hem Türkiye'de hem de küresel ölçekte çok sayıda yatırıma imza atmıştır. 

 Silahtaroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Çağrı Silahtaroğlu  projeler ve hedefleriyle ilgili olarak “Toplumsal gelişime katkıda bulunarak insan hayatını zenginleştirecek projelere imza atmayı hedefleyen Silahtaroğlu; çevreye duyarlılık bilincini yitirmeden, çalışanlarına, iş ortaklarına ve dünyaya değer katmayı öncelik belirlemiştir. İş dünyasında sergilediği yüksek sorumluluk bilincini sosyal projelere de yansıtan Silahtaroğlu; insani değerlere ve toplumsal gelişime verdiği önem gereği birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmıştır” dedi. 

SİLAHTAROĞLU GROUP’UN ÜST YAPI PROJELERİ 

Ablangeniz Köprüsü Yapım İşi, Adana İmamoğlu-Aladağ Otoyolu,Ahlat Şehir Geçişi Yol Yapım İşi, Anamet Atıksu Arıtım Tesisi İnşaatı, Arhangelsk Havalimanı Pist ve Uydu Sistemleri, Bingöl Genç-Solhan Yol Ayrımı Yol Yapım İşi, Bitlis Baykan Otoyolu, Doğan Hidroelektrik Santrali, Dudinka Liman Tesisleri, Erciş-Muradiye-Çaldıran Yolu Yapım İşi, Gürpınar-Yalınca Yolu Yapım İşi, Hakkari-Çukurca Yolu Yapım İşi, Kars-Susuz Yolu Yapım İşi, Kayseri Garipçe Köprülü Kavşağı Yapım İşi, Kayseri Güney Çevre Yolu, Mersin-Gözne Yolu Yapım İşi, Patnos Şehir Geçişi Yolu Yapım İşi, Perm-Ekaterinburg Otoyolu, Pozantı-Tarsus Otoyolu, Rostovna Donu Otoyolu. 

SİLAHTAROĞLU GROUP’UN ALT TAPI PROJELERİ 

AFAD Başkanlığı Hizmet Binası, Carlston AVM ve Otel Projesi, Credit Bank Moskova Kompleksi, Eyyubiye Devlet Hastanesi, Güngören Spor Kompleksi Yapım İşi, Niğde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, Erciş Otobüs Terminali İnşaatı, Muş Kentsel Dönüşüm Projesi. 

SİLAHTAROĞLU GROUP ENDÜSTÜRİYEL TESİSİ PROJELERİ 

Malatya Doğalgaz Boru Hattı, Moskal Vo Limanı Ham Petrol Depolama Tesisi, Gryazovets-Viborg Boru Hattı, Mersin Soda Fabrikası, Biga Doğalgaz Boru Hattı, Arhangelsk Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı 

DEVAM EDEN PROJELER 

Hudut Yolu, Dağlıca-Yaylapınar Otoyolu, Erciş-Patnos Otoyolu,Mardin Ceylanpınar Cazibe Sulaması 3. Kısım Şebeke İnşaatı, İSKİ İçmesuyu ve Atıksu Bakım, Onarım ve Yapım İşi, KGM Güvenlik Yolu, İzmir İl Müftülüğü Hizmet Binası Yapım İşi. 

ÖNE ÇIKAN PROJELER 

AFAD Başkanlığı Hizmet Binası, Pozantı-Tarsus Otoyolu, Skovordina-Magdagachi-Blagoveshchensk Demiryolu, Moskal Vo Limanı Ham Petrol Depolama Tesisi,Mardin Ceylanpınar Cazibe Sulaması 3. Kısım Şebeke İnşaatı, Doğan Hidroelektrik Santrali 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme