Türkmenoğlu'ndan saldırı açıklaması: 'BU İŞİN SONU YAKIN'

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Gara Bölgesinde PKK terör örgütü tarafından şehit edilen 13 sivil vatandaşa yönelik hain saldırıyı kınadı. Türkmenoğlu, ''Taşnak ve Hınçak terör örgütlerinin ayak izinden giden PKK terör örgütü tarafından kaçırılan vatandaşlarımızın elleri ve ayakları bağlanarak tek kurşun ile katledilmesi, hiçbir vicdan ve ahlaka sığmaz' sözleriyle sert bir şekilde kınadı.

Terör örgütünün insanlığa düşman olduğunu söyleyen Türkmenoğlu, ‘’13 sivil vatandaşımızı katleden terör örgütü PKK'nın bir kez daha kalleş ve çirkin yüzünü gösterdiğini belirtti. Terör örgütünün canice saldırılarına bir yenisini daha eklediğini aktaran Türkmenoğlu, Ülke olarak yastayız’’ dedi.

“ÇAĞRIM TÜM SİYASİ PARTİLERE VE STK’LADIR”

Türkmenoğlu, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu ile terör örgütüne karşı ordumuzun ve içişleri bakanlığımızın verdiği mücadele sonuna kadar sürecektir. Hükümetimizin teröre karşı verdiği kararlı mesajların yanında duran halkımızın, acısını yürekten paylaşıyorum. Çağrım  tüm siyasi partilere, Sivil Toplum Kuruluşlarınadır. Herkesin ve herkesimin güçlü bir şekilde terörü lanetlemesini bekliyoruz.  Vatandaşlarımızın da bu katliamdan sonra terör örgütünün ve onun siyasi uzantılarının faaliyetlerine izin vermemesi gerekiyor. Bilinmelidir ki,  Pkk terör örgütü bölge halkının da düşmanıdır. Bizler AK Parti teşkilatları olarak bu katliamı kınıyor ve lanetliyoruz. Terör örgütü akıttığı kanda boğulacaktır.’’

Bakmadan Geçme