Vanlıların gelini oldu

Fox TV'de izlenme rekorları kıran Zuhal Topal'la Sofrada yemek yarışmasının geçen haftanın birincisi en yüksek puanı alan Vanlıların gelini Ayşe Özbey oldu. Hafta boyu çekişmeli geçen yarışmada Vanlı kayınvalide Mebruke Özbek sevimli Van konuşması, doğal davranışları ve değerlendirmeleriyle yarışmaya damga vurdu.

Fox TV’nin sevilen programı Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında geçen haftanın finali 12 Şubat Cuma akşamı sonuçlandı. Gelinlerin yemek yapıp kayınvalidelerin de puan verdiği renkli geçen yarışmada geçen hafta, Zuhal Topal’la Sofrada'nın birincisi Kocaeli’nde yaşayan Vanlıların 20 yıllık gelini 3 çocuk annesi Konyalı Ayşe Özbey oldu. 

KAYINVALİDE VAN ŞİVESİ VE DURUŞUYLA DİKKATLERİ ÇEKTİ 

Zuhal Topal'la Sofrada kayınvalideler yarışmacı gelinlerin yaptıkları yemekleri tattıktan sonra görüşlerini belirterek puan verdikleri yarışmada Vanlı kayınvalide Mebruke Özbey özgün Van şivesi, doğal davranışları, duruş ve programa renk katan farklılığıyla dikkatleri üzerine çekti.  

ZUHAL TOPAL’I GÜLDÜRDÜ

Gelini Ayşe Özbey’in yarıştığı 539. bölümün tanıtımında konuşan Vanlı Mebruke Özbey,  yarışma menüsünü kendinin belirlediğini söyledi.  Özbey,  geliniyle ilişkilerini anlatırken ağzı var dili yok dediğini, gelininin iyisine kötüsüne karışmadığını çünkü korktuğunu (gülerek), tutuğunu kopardığını, kuyruk yağı ve sarı yağ olmadan yaşayamayacağını, ödülü geliniyle paylaşacaklarını belirterek Zuhal Topal’ı güldürdü.  Elinin lezzetine çok güvenen Ayşe Özbek kayınvalidesinin isteği üzerine yarışmaya katıldığını menüsüyle iddialı olduğunu gümbür gümbür geldiklerini, kazanacakları ödülün bir kısmını özel çocuklara harcayacağını açıkladı.

VANLILARIN GELİNİ AYŞE HANIM BİRİNCİ SEÇİLDİ

Kayınvalidesi Mebruke Özbek ile yarışmaya katılan Ayşe Özbey yayla çorbası, pırasalı kişin, kuru biber dolması, fındık lahmacun, kereviz salatası, burma baklava ile en iyi yemeği yaptı. Kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan toplamda 33 puan alarak haftanın birincisi seçilen Ayşe Özbey 15 bin TL para ödülünü kazanan yarışmacı oldu. 

İZLEYİCİLERDEN KUTLAMA YAĞDI

Program izleyicileri sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Ayşe Özbey’in hak ederek kazandığını,“ Kayınvalide ve gelin son derece düzgün insanlar... Hak eden kazandı tebrikler” değerlendirmesinde bulundular. 

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Peri han 16 Şubat 2021 16:03

Seyrettigimde tahmin etmiştim doğal samimi içten davranışlarıyla hallettiler tebrikler

Bakmadan Geçme