Soğuk havayı galibiyet ısıttı

Gazeteci-Spor Yazarı Rıdvan Can, Vanspor, Tarsus İdman Yurduspor maçını değerlendirdi.

Gazeteci-Spor Yazarı Rıdvan Can, Vanspor, Tarsus İdman Yurduspor maçını değerlendirdi.

Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı grupta lider Eyüpspor'un puan kaybettiği haftayı temsilcimiz Vanspor galibiyetle kapatarak altın değerinde üç puanı hanesine yazdırdı. -5 derece soğukta oynanan maçta Tarsus'u Utku Şen, Sedat Cengiz ve yeni transferimiz Ömer Yıldız'ın golleriyle geçen Vanspor'un ortaya koyduğu hırslı mücadele geleceğe umutla bakmamızı sağladı. 

Maça gelirsek; 

Devre arası hazırlık dönemini tecrübeli teknik direktör Serhat Gülpınar iyi geçirmiş iyi hazırlanmış özellikle mücadele anlamında çok daha iyi bir Vanspor izledik. Tarsus galibiyetiyle merhaba dediğimiz ikinci yarıya rakiplerin puan kaybetmesiyle haftanın en kârlı takımı olduk.

"Transferlere tam not"

Yeni transferlerden Emre Özkan ilk on birde sahadaydı. İlk maçında iyi oynadı. Savunmada Yakup Demir ile iyi bir ikili oldular.   Sonradan oyuna giren Ömer Yıldız’ın, kalitesini tartışmaya gerek yok. Bir dönem Vanspor forması giyen Yıldız'ın ara transfer döneminde Vanspor'un en iyi transferi olduğunu söyleyebiliriz. Maçın son bölümlerinde oyuna giren ve golünü atan Ömer Yıldız'ın golle başlaması sevindirici şampiyonluk yolunda Vanspor'a daha çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yeni transferlerden Selim Kayacı,  Muhammet Mahmut Emir ve Ali Say'ın oyuna girdikten sonra oyunda kaldıkları süre içinde gösterdikleri performansları ise ileriki haftalarda daha faydalı ve takıma katkı sağlayacaklarını düşünüyorum.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

 

Bakmadan Geçme