Van Sosyal Medya Derneği'nde Metin Elesan dönemi

Van Sosyal Medya Derneği (VASMED) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimde Metin Elasan oy birliğiyle yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Rıdvan Can

2019 yılında kurulan Van Sosyal Medya Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında yeni yönetim kurulu belli oldu. Tek liste halinde gidilen seçimde Metin Elasan yönetim kurulu başkanlığına seçilirken, başkan yardımcılığına Muhammed Haşim Topgaç, Nuri Maysan, genel sekreterliğe Coşkun Şafak Aygün ve saymanlığa Doğan Şen seçildi.

“İlimizin gelişmesi için ortak çalışmalar yapacağız

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Van Sosyal Medya Derneği Başkanı Metin Elasan, Van’ın geleceği için ortak çalışmalar yapacaklarını belirterek,“Kuruluş sebebimiz başta Van ilimiz olmak üzere bölgede bulunan güzellikleri doğa ve kültürler zenginlikleri tüm toplumda yer etmek ve bunu en iyi şekilde yurttaşlarımıza yansıtmak ilimiz ve bölgemize sosyo ekonomik katkıda bulunmak bölgemizi İlimizi en iyi Şekilde temsil etmektir, bununla birlikte kirli kimliksiz illegal fake bir ortam haline gelmiş olan bilgi kirliliğinin hat Safa’da olduğu bir yapı haline gelmiş yalan ve sahte hesaplarla kanunlar çerçevesinde mücadele etmek 18 yaş altı çocuklarımızın itiraf sayfaları adı altında istismar edilmesine karşı mücadele etmek ve başka isimler altında ilimiz ve bölgemizi kötülemek insanları yalan yanlış söylemlerle bulunalar adeta provokasyon içinde olan kişilerle kanun çerçevesinde olabildiğince azami gayret ederek mücadele etmek olacak. Ayrıca ilimiz ve bölgemizde yapılması gereken eksik hizmetlerin takibi ve önerileri için birer hizmet neferi olarak çalışmak yapılması gereken hizmetlerin takipçisi olmak ve bu konuda sosyal aktivitelerimizi kamuoyunu bilgilendirecek doğru tespitlerle devamında ilimizin mülki idare amirleriyle sürekli olarak irtibat içinde ortak çalışmalar yapacağız” dedi.

Bakmadan Geçme