Vanspor ikinci yarıya Antalya'da hazırlanıyor

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Vanspor ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyor. Kamp çalışmalarını gazetemize değerlendiren Teknik Direktör Serhat Gülpınar, sosyal medyada transferlerle ilgili yapılan paylaşımların asılsız olduğunu söyledi.

Rıdvan Can

Vanspor’da ikinci devre hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Antalya kampını yoğun tempolu antrenman programıyla devam ettiren Vanspor bir taraftanda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Vanspor teknik direktörü Serhat Gülpınar, aşırı tempoya rağmen futbolcuların istekli, hırslı ve coşkulu oluşundan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Devre arası transferlerine değinen Serhat Gülpınar, sosyal medya üzerinden yapılan transfer haberlerinin asılsız olduğunu ifade ederek, “Şuan kamp çalışmalarımız çok iyi gidiyor. İkinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Takviyeye ihtiyacımız olduğu için yeni transferlerle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız da Antalya’ya gelerek kampa katıldı. Hep birlikte koordineli şekilde ikinci yarıya hazırlanıyoruz. İkinci yarı çok zorlu geçecek. O yüzden kadro anlamında doğru işler yapıp hazırlıklarımızı tamamlamak istiyoruz. Devre arası transferleri çok zordur. Hiçbir takım iyi oyuncusunu vermez ama bizim mutlaka birkaç tane iyi transfer yapmamız gerekiyor. Bazı mevkilerin alternatifi yok. Elimizden geleni yapıp ikinci yarıya hazır şekilde gireceğiz. Sosyal medyada paylaşılan transfer haberleri asılsızdır, kimse itibar etmesin. Görüştüğümüz oyuncular var. İmza aşamasına gelince kulübün resmi kaynaklarından açıklanacaktır. Resmi bir açıklama olmadıkça çıkan haberlere itibar etmeyin” dedi.

Bakmadan Geçme