BÜYÜKŞEHİR, EDREMİT'TEKİ ASFALT ÇALIŞMALARINI TAMAMLIYOR

Van Büyükşehir Belediyesi, Edremit ilçesindeki asfalt ve yol çalışmalarında sona geldi. 6 mahalle yolunu çizgi çalışmasıyla birlikte tamamlayan Büyükşehir, 3 mahalle yolunda ise çalışmalarını sürdürüyor.

Vansesi Haber Merkezi

2020 yılı asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarını başlatan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki sıcak asfalt ve yol çalışmalarını bir bir tamamlıyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca üç merkez ilçeden biri olan Edremit ilçesindeki çalışmalarda da son aşamaya gelindi. Yapılan çalışmalarda 10 bin 812 ton asfalt kullanarak 8 kilometrelik Kavurma, Çiçekli, Gölkaşı, Bakımlı, Kıyıcak ve Andaç mahalle yolları tamamlanırken, Erdemkent, Erenkent ve Esentepe mahalle yolunda başlatılan yol, taş duvar ve reglaj çalışmaları ise aralıksız bir şekilde sürüyor. Büyük bir kısmı belediyenin iş gücüyle yapılan 12.5 kilometrelik asfalt ve yol çalışmaları sezon sonuna kadar devam edecek.

Öte yandan Edremit ilçesindeki eğitim kurumlarına 2 bin 200 ton asfalt kullanan Büyükşehir Belediyesi, birçok mahalle yolunda gerçekleştirdiği iyileştirme ve yama çalışmalarına da 2 bin 500 ton asfalt harcadı.

Bakmadan Geçme