MASTERLER İKİNCİ OLDU

Antalya Masterler Derneği ve FanaticTour iş birliği ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen Summer Cup 2020 Masterler Kupası futbol turnuvasına Van'ı temsilen katılan Van Masterler takımı turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

Rıdvan Can

16 takımın kıyasıya mücadele ettiği Summer Cup 2020 Masterler Kupası futbol turnuvasında Antalyaspor Masterlertakımı şampiyon olurken, Van'ı başarıyla temsil eden Van Masterlertakımı grup ikincisi olarak turnuvayı tamamladı. 

D-Grubu'nda Aydın, Diyarbakır ve Kocaeli takımlarıyla mücadele eden Van Masterler açılış maçında Aydınspor'u Zeki Yılmaz, Enver Azbay, Enver Çiftçi, İbrahim Koç ve Bengin Çakay'ın golleriyle 5-1 mağlup ederken, ikinci maçında Diyarbakır Masterler ile golsüz berabere kaldı. Grubun son maçında ise turnuvanın güçlü takımlarından Kocaeli'ye 2-0 kaybeden temsilcimiz Van Masterlertakımı turnuvayı grup ikincisi olarak tamamladı. 

"TURNUVAYA DAMGA VURDULAR"

Van Masterler takımı sporcularından Zeki Yılmaz, Bengin Çakay, Meriç Harman, Enver Çiftçi ve tecrübeli kaleci Metin Şevginperformanslarıyla beğeni topladılar.

"VAN'I EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK"

Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, "12-16 Ağustos tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Masterler futbol turnuvasında takım olarak gerek saha içi performansıyla gerek saha dışında Van'ı en güzel şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bizleri turnuvaya davet eden FanaticTour Başkanı Mehmet Hakan Onkur ve ekibi başta olmak üzere turnuvaya katılan tüm futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Turnuvayı grup ikincisi olarak tamamladık. D- Grubu'nda Kocaeli, Diyarbakır ve Aydın takımlarından oluşan zorlu bir grupta mücadele ettik. Belki şampiyon olamadık ama turnuvanın yine en centilmen takımı olduk. Ekim ayında yapılacak olan turnuva için hazırlıklara başladık" dedi.

Bakmadan Geçme