VANSPOR'UN YENİ BAŞKANINA…

Son dakikada bir değişiklik yaşanmazsa Vanspor'unertelenen kongresi yarın gerçekleştirilecek.  Kongre sürecinde Vanspor başkanlığı döviz ve altınla yarışırcasınadeğer kazanarak yüksek prim yaptı.

Yönetim şeklini, aldığı bazı kararları,  bazı transferlerini eleştirdiğim Vanspor Başkanı Servet Yenitürkiki konuda başarılı olmuştur. Birincisi, 3. Lig'den aldığı takımı 2. Lig'e taşımış. İkincisi, mevcut borçları ve yeni sezon yükümlülüklerine rağmenrekabet ortamı yaratarak Vanspor'u çok iyi pazarlamıştır. Tarihinde ilk defa bu denli çok sayıda başkan adayının talipli olduğuVanspor kongresi gerçekleştirilecek.Yenitürk'ün aday olmayacağı kongrede 5 ismin yarışması bekleniyor. 
Bu arada… Vansportarihçesiyle ilgili hatırlatmada bulunmak istiyorum. Vanspor'unkuruluşu 1974'dür. Ancak siyah beyaz renklerle,VS logosu ve Vanspor Gençlik Kulübü adıyla ilk kuruluş tarihi 27.06. 1931'dir. Vanspor bugün 89 yaşındadır. DolayısıylaVansporsırdan bir kulüp değil; kökü mazide olan, asırlık koca bir çınar, gelecek kuşaklara onurla devredilecek özenle korunarak marka değeri olan emanettir.

Vanspor'umuzun kuruluşundan bugüne ulaşmasında emeği  geçen kurucuları, başkanları, çeşitli kademelerde görev alan tüm yöneticileri,  teknik adamları, futbolcuları, taraftarları, destek olan atanmış ve seçilmiş idarecileri, kurum kuruluş ve şahısları, tarihe geçmiş isimleri şükranla anıyoruz.   

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ  

Bakmadan Geçme