TSYD Tesisleri'nde büyük zorbalık

Türkiye Spor Yazarlar Derneği Başkanı Oğuz Tongsir, Haliç Üniversitesi'nden gelen 10 kişilik güvenlik ekibinin, korona virüs salgını nedeniyle kapalı olan spor salonunun kapılarının kırıldığını belirtti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir, dernek binasında yer alan spor salonunun kapılarının, Haliç Üniversitesi’nden gelen bir grup tarafından kırıldığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapıp, yardım isteyen Tongsir, “4 aydır TSYD'ye bir kuruş kira ödemeyen Haliç Üniversitesi bu yetmezmiş gibi bugün 10 kişilik güvenlik ekibiyle Levent tesislerine bir baskın düzenlemiş ve pandemi nedeniyle kapalı olan spor salon kapısının kilitlerini kırmıştır.  Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul'un göbeğinde dağ kanunu uygulamaya kalkan Haliç Üniversitesi ve adamları karşısında asla sessiz kalmayacaktır. Meslektaşlarımızı, üyelerimizi ve ülkedeki tüm medyayı göreve davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

KAPININ ÖNÜNDE NÖBET TUTUYORLAR

Öte yandan Haliç Üniversitesi'nden tesislere gelen güvenlik görevlilerin, kırdıkları spor kapısının önünde nöbet tutmaya devam ettiği ve TSYD'de bulunanlar tarafından fotoğraflarının çekilmesinin ardından, bu fotoğrafları tehdit yoluyla sildirdikleri belirtildi. 

oguz-001.jpg

1-20200809193826.jpg

2-20200809193826.jpg

Bakmadan Geçme