Vali Bilmez'den İl Göç İdaresine Ziyaret

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Memet Emin Bilmez, Kurubaş Geri Gönderme merkezi ile Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Edremit İlçesi Kurubaş Mahallesi’nde bulunan  Kurubaş Geri Gönderme Merkezine giden Vali Bilmez, İl Göç İdaresi Müdürü Cuma Omurca tarafından karşılandı. 

Toplantı salonuna geçen Vali Bilmez’e, merkezin personel durumu, düzensiz göçmenlerin aylar itibariyle istatistiği, 2018-2019 ve 2020’de işlem yapılan düzensiz göçmen sayısı, geri gönderilen düzensiz göçmenlerin yıllara göre karşılaştırma tablosu ve alınan koronavirüs tedbirleri hakkında İl Göç İdaresi Müdürü Omurca tarafından sunum eşliğinde bilgi verildi.


Toplantının ardından merkezin yerleşkesinde yeni yapılan yapıları da inceleyen Vali Bilmez, Erciş yolunda bulunan Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne geçti.

Burada İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ tarafından karşılanan Vali Bilmez’e, müdürlüğün yapılan çalışmaları hakkında brifing verildi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme