Sesime ses olan Vansesi Gazetesi

Rakamlarla aram hiç iyi olmadı ama harfleri hep çok sevdim. Kelimeleri bir araya getirip cümleler türetmek en sevdiğim en haz aldığım bir duygudur. Devrik cümlelerle şiirler yazmanın yanı sıra beni mutlu eden, ayaklarımı yerden kesen ya da sarsan olayları cümlelere dökmek ayrı bir keyif benim için.

Heyecanımı mısralara dökmeyi, duygularımı kelimelerle savurmayı hep sevdim.

2003 yılında Susurluk Beşeylül Gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başladım. Yazılarımın yanı sıra aynı zamanda şiirlerime de  yer veren benim çekirdek küçük ailemdir Beşeylül Gazetesi.

Beni daha çok yazmaya teşvik eden ise memleketimin sesi, coğrafyamın nefesi, doğunun incisi Van’ın bu gün 83 yaşında olan yani 83 yıllık bir geçmişe sahip Vansesi Gazetesidir. Güçlü kalemlerinin de yer aldığı bu gazetede yazmaya başlamam tamamen tesadüf sonucu oldu. Beşeylül Gazetesinde ki bir köşe yazımı paylaşmam, Vansesi Gazetesinin güçlü kalemi aynı zamanda yazı işleri Müdürü Sn. İkram Kali’nin yazımı okuması ve benim için bir köşe ayırarak gazetede yazma teklifi üzerine Vansesi Gazetesiyle yol arkadaşlığımız 2016 da başladı.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme