Zorlukları aşabilmek

Dünya genelinde yaşanılan COVİD-19 Salgın hastalığı Dünyanın Birçok Ülkesinden sonra Ülkemizde de yayılmaya başladı.

Dünya genelinde yaşanılan COVİD-19 Salgın hastalığı Dünyanın Birçok Ülkesinden sonra Ülkemizde de yayılmaya başladı.

 

Çin'in Wuhan Kentinten başlayarak Dünyaya yayılan  bu Virüs, Dünya genelinde yayılmaya toplu ölümlere sebep olmaya devam ediyor.

 

Ülkemizde de gerekli tedbirler alınırken, sosyal yakınlaşmaya, hijyene, temizliğe önem verilmesini insanlara anlatmak, Evde kal çağrısı ile topluma anlatılırken yaşanılan salgının verdiği toplumsal mücadele, uzmanların görüşleri günlerdir anlatılan, yazılan, çizilen gündemdeki tek mevzu hayat mücadelesi haline geldi.

 

Yaşanılan bu süreçte ki zorlukların üstesinden gelmek için, Elbette ki önce sağlık diyerek dikkat edilmesi gereken hususları göz ardı etmeden hayatımıza devam ediyoruz.

 

Her yolculuk bir adım ile başlar. Bu yolculuk belki çok güçlü yolculuktur, belki de herkese göre çok basittir. Zaferin büyüklüğü gösterilen azim ve sebatla yol alır.

 

İnsan bilgi, bilinç, azim, irade, özgürlük çerçevesi içinde yaşar.

 

Her insanın iradesi farklı olur, farklılığın somutu bilinç ile başlar.

 

Hayatımızı kolaylaştıran sosyal hayatların kısıtlanmasında göstereceğimiz somut olgular içinde Akıl ve mantığın önemini ortaya koyarak verdiğimiz bu mücadelenin sağlığımıza geri döneceğini unutmayarak verilen mücadelede tedbirin elden bırakılmayacağına önem vererek hayatımıza devam edebiliriz.

 

Her bir birey hayatında başarılı olmak ister, bu başarının asıl nedeninin hayatta kalmak için vereceği mücadelede gösterdiği azmin zaferidir.

 

Gerçekten Dünya genelinde yaşanılan bu zorlu süreçte başarabilmek hırsını sonuna kadar götüreceğine inanması gerekir.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme