VANLI FUTBOLCULAR TAKIMLARINI SIRTLIYORLAR

Vanspor'da ara transfer döneminde Teknik heyetin raporu doğrultusunda yapılan transferlerin ardından Vanspor'dan gönderilen Vanlı futbolculardan Emrah Tacir ve Sedat Komi gittikleri takımları sırtlıyor.

Rıdvan Can

 

Ara transfer döneminde TFF 3'ncü lig takımlarından Ağrıspor'a transfer olan Emrah Tacir ve yine 3'ncü lig ekiplerinden Sultanbeyli'ye transfer olan Sedat Komi, oynadıkları güzel futbolla fark yaratmaya devam ediyorlar. Özellikle Emrah Tacir Ağrıspor forması altında hem golleriyle hem de asistleriyle dikkat çekerek, Ağrıspor taraftarlarının büyük beğenisini kazandı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son haftalarda istediği sonuçları alamayan Vanspor'da özellikle ara transfer döneminde yapılan yeni transferler gönderilen futbolcuları mumla arattırıyor.

Geçen sezon Vanspor'un elde ettiği şampiyonlukta önemli katkıları olan iki Vanlı futbolcu Emrah Tacir Ağrıspor'da, Sedat Komi ise Sultanbeyli'de ortaya koydukları performans ve attıkları gollerle takımlarını adeta sırtlıyorlar.

 

GELENLER GİDENLERİ ARTIYOR

Şampiyonluk parolasıyla lige başlayan, ara transfer döneminde şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacağına inanılan fakat geldikleri günden beri takıma fayda sağlayamayan futbolcular ara transfer döneminde Vanspor'dan ayrılan Emrah Tacir ve Sedat Komi başta olmak üzere diğer futbolcuları adeta mumla aratıyor.

Bakmadan Geçme