PROF. DR. ERDEMİR GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

Hak ve Kardeşlik Derneği (HAKK-DER) Genel Başkanı Prof. Dr. Naki Erdemir, öğretmenlerin, imamların ve gençlerin insanlık tarihi açısından çok önemli olduğunu, ülkenin ahlak ve maneviyat yönünden ayağa kalkmasında, gençlerin yetişmesinde bu iki sınıfın çok önem arz ettiğini belirtti.

Vansesi Haber Merkezi

 Hak ve Kardeşlik Derneği (Hareketi) Van merkezde öğretmen, müdür, imam ve öğrencilerle proje tanıtım yemeğinde bir araya geldi. HAKK-DER Genel Başkanı Prof. Dr. Naki Erdemir, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı'na sunmuş oldukları "Gelecek İçin Lider Gençlik" projesinin kısmi olarak desteklendiğini belirtti.

Hak ve Kardeşlik Derneği'nin amacının, insanlığa hayırlı hizmet, birlik beraberlik, kardeşlik ve barış olduğunu söyleyen Erdemir, “HAKK-DER herhangi bir siyasi partinin arka bahçesi değil. Projenin amacı Van ve çevresindeki gençleri ahlaki, manevi, sosyal ve kültürel yönden geliştirmek, onları geleceğe hazırlamaktır” dedi.

 

Erdemir, gençliği olmayanın geleceğinin olmayacağını söyleyerek gençlerin yetişmesinde eğitimcilerin bunların içerisinde de öğretmenlerle imamların önemine vurgu yaparak, “Havalar ısınınca proje kapsamında gençlere dört günlük Güneydoğu gezisi düzenleyeceğiz. Liseli gençler arasında futbol ve satranç turnuvası organize ederek, okul derslerinde başarısız olan öğrencilere ilave dersler vermeye devam edeceğiz. Böyle güzel bir projenin Van'a kazandırılmasında emeği geçen Vali Mehmet Emin Bilmez’e ve AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas’a teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

 

 

 
 
Erdemir aynı çalışmaları Türkiye'nin diğer illerinde de samimi bir şekilde yapmak istediklerini, bu nedenle de o illerde derneğin şubelerini açarak teşkilatlanmaya devam ettiklerini anlattı.  

 

Proje tanıtım programına katılanlar kahvaltılarını yaparak veya yemeklerini yiyerek memnun bir şekilde ayrıldılar. Böyle çalışmalar yaptığından dolayı hak ve kardeşlik derneğine teşekkür ettiler. Birçok katılımcı dernek yöneticilerinden bu dernekte nasıl görev alabileceklerini ve nasıl yardımcı olabileceklerini sordular. 

 

Hak ve Kardeşlik Derneği (HAKK-DER) Genel Başkanı Prof. Dr. Naki Erdemir, katılımcılara teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme