GENÇLİKSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Van Yerel Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Van Gençlikspor kulübü U14 takımı hafta sonu karşılaştığı Altayspor'u 2-1 yenerek, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı.

Rıdvan Can

 

Gelecek vadeden yıldızlarıyla şampiyonluk mücadelesi veren Gençlikspor U14 takımı ligin son haftasında Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı zorlu maçı kazanarak, şampiyon olmak istiyor.

Gençlikspor U14 kulübü, tecrübeli teknik direktör Bengin Çakay ve Hakan Manay yönetiminde çift devreli  U14 yerel Ligi'nde çıktığı 17 maçta 15 galibiyet 2 mağlubiyetle liderlik koltuğuna oturdu.

"TAKIMLA GURUR DUYUYORUZ"

Van Gençlikspor İl Müdürü ve Gençlikspor Kulübü Başkanı Nevzat İnanç, U14 yerel Ligi'nde başarılı maçlar çıkaran ve şampiyonluk yarışında yoluna emin adımlarla ilerleyen Gençlikspor U14 takımı, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek, “U14 Van yerel liginde gençlerimiz oynadıkları başarılı futbollarıyla ve centilmenlikleri bizi son derece mutlu ediyor. Gençlikspor U14 takımımız ligde başarılı bir grafik çizerek, bizleri gururlandırdı" dedi.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Gençlikspor Kulübü Teknik Direktörü Bengin Çakay ise hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “Hafta sonu ligde çok önemli bir müsabakaya çıktık. Ligin güçlü takımlarından Altayspor'u seyir zevki güzel üst düzey bir performansla 2-1 yenerek, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde ettik. 10 takımlı U14 Yerel Ligi'nde çıktığımız 17 maçta 15 galibiyet 2 mağlubiyetle grup lideri olarak yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz yolumuza kayıpsız devam etmek. Hafta sonu şampiyonluk adaylarından olan Van Büyükşehir Belediyesi Kulübü ile zorlu bir maça çıkacağız. Tek düşüncemiz kazanmak. Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Futbolcularımızın performansı bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Altayspor karşısında üst düzey bir performans sergileyerek, haklı bir galibiyetle haftayı üç puanla kapattık. Hafta sonu şampiyonluk mücadelesinde önemli bir müsabakaya çıkacağız. Van Büyükşehir Belediyesi Kulübünü yenerek, şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz. Tüm halkımızı bu önemli maça davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme