Türkmenoğlu, önceki dönem İlçe başkanlarıyla buluştu

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, önceki dönem İlçe başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi. Türkmenoğlu, Genel Başkan Erdoğan imzası ile gönderilen teşekkür belgelerini önceki dönem İlçe Başkanlarına verdi.

Vansesi Haber Merkezi

Geçmişin tecrübesini geleceğe taşımak, teşkilatların birlik ve beraberliğini sağlamak amacıyla çalışma başlatan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, önceki dönem görev yapmış İlçe başkanları ile istişare toplantısı yaptı. İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu başkanlık etti. Türkmenoğlu, toplantı öncesi Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Genel Merkez tarafından gönderilen teşekkür belgelerini önceki dönem görev yapmış İlçe başkanlarına takdim etti.

Gerçekleştirilen istişare toplantısında İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, önceki ve mevcut teşkilat mensuplarının birlik ve beraberlik içerisinde parti çalışmalarında aktif rol almalarını istedi. Partilerinin 2023 hedeflerine ulaşması için gönül bağı devam eden her ferdin elini taşın altına koyması gerektiğine değinen Türkmenoğlu, " Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile gönderilen teşekkür belgelerini sizlere ulaştırmaktan mutluluk duydum. Partimizin 2023 hedefleri ülkemiz için çok önemlidir. Bu hedeflerimize her geçen gün daha da güçlenerek ve büyüyerek ilerleyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi çok daha ileri seviyelere taşıyacağız. Sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok önemlidir. Bu tür toplantıları çok daha sık yaparak hem bilgi ve birikimlerinizden istifade etmiş olacağız, hem de birbirimize olan muhabbetimizi artıracağız. İnşallah partimizi Van’ımızda sizlerin de katkıları ile çok ileri seviyelere taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Toplantı, önceki dönem İlçe başkanlarının görüş ve önerilerini aktarmalarının ardından son buldu.

 

Bakmadan Geçme