DENİZLEASİNG GENEL MÜDÜRÜ VAN'A GELİYOR

Türkiye'nin öncü bankalarından DenizLeasing Genel Müdürü Kahraman Günaydın Van'da düzenlenen Denizleasing Saha ve Çatı Projelerinin Finansmanı programına katılacak.

Burhan Ergin

Kurulduğu günden bu yana yenilikçiliğe, teknolojiye, Ar-Ge ve inovasyona önemli ölçüde yatırım yapan DenizLeasing Genel Müdürü Kahraman Günaydın Van’da düzenlenecek olan Denizleasing Saha ve Çatı Projelerinin Finansmanı programına katılacak. Etkinlik kapsamında Günaydın etkinlik kapsamında saha ve çatı GES projelerinin finansmanı sunumunu yapacak. Çevre dostu güneş enerji sistemleri konusunda masaya yatırılacağı 'DenizLeasing saha ve çatı GES projelerinin finansman' sunum yarın saat 14:00’da Van TSO’da gerçekleştirilecek. 

Programa DenizBank Başkent 2. Bölge Müdürü Ahmet Kurtoğlu, DenizLeasing Kurumsal, Ticari Satış ve Proje Finansmanı Yönetimi Bölüm Müdürü Başar Yılmaz, Başkent 2. KOBİ Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Uğur Doğu, DenizBank Van Şube Müdürü Soner Enis Tidim, DenizBank Kazım Karabekir Caddesi Şube Müdürü Mehmet Hüseyin Şentürk ve DenizBank ilçe şube müdürleri katılacak.

 

Bakmadan Geçme