VANSPOR'UN ALTYAPISINA DENEYİMLİ HOCALAR

Vanspor'da uzun yıllar futbol oynayan tecrübeli hocalar Can Polat, Bengin Çakay ve Murat Yıldırım Vanspor altyapısının başına getirildi. Hocalar Vanspor A takımına yıldız futbolcular kazandırmak için çalışacaklar.

Rıdvan Can

Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk ve altyapıdan sorumlu genel koordinatör Fahri Baştürk, Vanspor'da uzun yıllar futbol oynayan tecrübeli antrenörler Can Polat, Bengin Çakay ve Murat Yıldırım ile bir araya gelerek, Vanspor'un geleceği olan altyapı için anlaşarak el sıkıştılar.

"ALTYAPIYA ÖNEM VERMEMİZ GEREKİR"

Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk, yaptığı açıklamada, "Amacımız Vanspor'un altyapısını sağlam ve kuvvetli temeller üzerine kurmak. A Takıma ne kadar çok oyuncu kazandırırsak, kendimizi o kadar başarılı sayacağız. Altyapıyı emin ellere teslim ettik. Başarı için altyapı önemlidir. Futboldaki başarının yanı sıra altyapıda yaptıklarımızla da anılmak istiyoruz. Bundan dolayı altyapıya önem vermemiz gerekir. Bizde bu önemin farkında olarak çalışmalarımızı yaptık. Vanspor'a bırakmak istediğimiz en büyük miras, çok iyi bir altyapıdır. Altyapılar uzun soluklu bir yatırımdır. Bizlerde altyapıya yaptığımız yatırımlarla hatırlanmak istiyoruz. İnşallah Vanspor'umuz başarılarına altyapının desteği ile ulaşır. Altyapıya önem vereceğiz. Bu bir altyapı projesi değil, futbolda kalkınma projesidir ve Vanspor Futbol Kulübü örnek bir futbol kulübü olacaktır" diye konuştu.

"ALTYAPIMIZ EMİN ELLERDE"

Hedeflerinin geleceğin yıldızlarını yetiştirmek olduğunu belirten Yenitürk, "Altyapıdan futbolcu yetiştirme noktasında ciddi sıkıntılar yaşayan Van'ın bu oluşumla önümüzdeki yıllara damga vurmasını bekliyoruz. Kulübün teknik kadroları arasındaki işbirliği ve dayanışma artarak devam edecek. Van'ın yetiştirdiği uzun yıllar Vanspor'da ve profesyonel liglerde farklı takımlarda Van'ı başarıyla temsil eden Vanlı antrenörleri altyapının başına getirdik. Artık altyapımız emin ellerde" dedi.

"ALTYAPIMIZDA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

Vanspor alt yapısını geliştirmek adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Vanspor Altyapı Genel Koordinatörü Fahri Baştürk ise, deneyimli kişilerden oluşan teknik heyetle birlikte altyapıdan A takıma futbolcu yollamak için arayış içinde olacaklarını ve çok çalışacaklarını söyledi.

Vanspor'da uzun yıllar futbol oynayan tecrübeli altyapı hocaları Can Polat, Bengin Çakay ve Murat Yıldırım'ın tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirten, Vanspor Futbol Kulübü altyapı genel koordinatörü Fahri Baştürk, yetenekli gençleri Vanspor'a kazandıracaklarını söyledi.

"TECRÜBE YÖNÜNDEN HİÇBİR EKSİKLİKLERİ YOK"

Baştürk konuşmasının devamında, "Vanlı hocalarımız camiamızın yakından tanıdığı kişilerdir. Tecrübe yönünden hiçbir eksiklikleri yok. Bu deneyimli hocalarımız liderliğinde altyapımızda güzel işlere imza atacağız" dedi.

Bakmadan Geçme