Büyükşehir yetkilileri Başkale muhtarlarını dinledi

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Şenkaya ve Daire Başkanları Başkale ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Vansesi Haber Merkezi

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Şenkaya, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Kıran, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Mehmet Akkuş, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Eşref Güçlü, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Harun Tutar, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Cihan Gümüşçü, Emlak İstimlak Daire Başkanı Murat Atabay, Fen İşleri Daire Başkanı Çetin Çiftçi, VASKİ Genel Müdür Yardımcısı İhsan Geylani ve Başkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora, Başkale ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. 3’ü merkez toplam 71 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda ilçede yapılacak çalışmalar ve muhtarların sorunları ele alındı.

Muhtarların sorun ve taleplerinin tek tek dinlendiği toplantıda tespit edilen sorunlar, daire başkanları tarafından not alınırken tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için ilçeye Van Büyükşehir Belediyesi tarafından destek verileceği söylendi. 
Başkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora’da Van Büyükşehir Belediyesinin başta su sıkıntısı olmak üzere kanalizasyon ve yol gibi temel altyapı sorunlarında kendilerine destek vermesini istedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme