TAKVA'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Vansesi Özel
Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine Ekonomik Değişim Hareketi oluşumuyla hazırlanan Necdet Takva ve oluşumda yer alan iş adamları gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.
Necdet Takva,  Yavuz Karaman, Diyattin Altındal, Bülent Kahraman gazetemizin imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve genel yayın yönetmeni İkram Kali tarafından karşılandı.
 Takva ve diğer konuklar ziyarette deprem,  ekonomik sorunlar, VATSO seçimleri, K belgesi ve sonrası yaşanan süreç, VATSO'nun kuruluşunun 50.  yılı ve Van'ın gayrisafi milli hasıladan aldığı pay üzerine sohbette bulundular.
Vansesi gazetesi imtiyaz sahibi merhum Remzi Perihan'ın Van Ticaret Sanayi Odası kurucusu ve başkanlarından olması dolaysıyla bu ziyaretin kendileri için farklı bir anlam taşıdığını belirten Takva"  Kamu  görevi yapan basın  ilimiz  için  çok değerlidir.   7 yıl süreyle genel sekreterlik görevinde bulundum.  Başaralı işler gerçekleştirdik. AB fonlarından 2 milyon euoro hibe kredi kullanarak VATSO'nun teknolojik alt yapısını en üst  düzeye  taşıdık.  VATSO'da kurumsallaşmayı gerçekleştirdik.   Ayrıldığımda Kendi isteğimle bu görevimden ayrıldım.  Bin iş adamı ve esnafımıza anket yaparak Ekonomik Değişim Hareketi adıyla  VATSO'da   göreve,  sorumluluk alamaya  talibiz. Van için esnafımız için VATSO üyeleri için  önemli projelerimiz  var." dedi
Erdal Perihan'da Necdet Takva ve Ekonomik Değişim Hareketi üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu  belirterek, Vansesi olarak   Van'ın ilk gazetesi  olmanın  sorumluluğunu ve heyecanını her  alanda  taşıdıklarını  ifade  etti.

Bakmadan Geçme