BU BÖLGEDE SİYASET YAPMAK ZOR

Geçtiğimiz günlerde AK Parti 4. olağan kongresinde yeniden başkan seçilen Abdullah Aras, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye başladı.
Faruk Alpaslan Van esnafı olarak üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazırız
Başta ilçe başkanları olmak üzere, sivil toplum örgütleri, partililer ve vatandaşlar tarafından ziyaret edilen Aras, Van'a yakışır bir il başkanlığı görevini yerine getirmek için çalışacağını belirtti. Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Alpaslan, birliğe bağlı oda başkanları ile birlikte yeniden seçilen AK Parti İl Başkanı Aras'ı makamında ziyaret etti.  Alpaslan, Van'ın temel sorunlarının çözümü adına Abdullah Aras'ın tekrar seçilmesinin kendileri için sevinç kaynağı olduğunu ve bunu memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Faruk Alpaslan, Van esnafı olarak üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
Çok şükür dünya lideri bir Başbakanımız var
 Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, VESOB Başkanı Faruk Alpaslan ve diğer oda başkanlarının desteğinin her zaman farkında olduklarını, kendilerine bu desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini dile getirerek, "Bu bölgede siyaset yapmak gerçekten çok zordur. Batı ilerinde insanlar memleketlerine hizmet isterken, bizim buralarda ise halkın çoğunluğu şahsı işleri ve iş istemek için siyasilerle görüşüyor. Bizler, vatandaşlarımıza balık yemeyi değil, balık tutmayı öğretmeye çalışıyoruz. İnsanlar projelerle karşımıza gelirse hep birlikte çok daha başarılı oluruz. Çok şükür dünya lideri bir Başbakanımız var. Bu şansı çok iyi kullanmamız gerekir. Memleketimiz için hangi sorun kendisine giderse gitsin hemen çözülüyor. Bundan dolayı bizlerde Başbakanımıza layık olmak ve Van'ımızın kalkınması için siz değerli dostlarımızla iyi işler yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullanan İl Başkanı Aras, "Bir seçimdi atlattık. Kimseyle en ufak kırgınlığımız ve dargınlığımız olamaz. Kim olursa olsun herkese kapımız açıktır. Hepsi de bizim kardeşlerimizdir. Bizler aynı partinin mensuplarıyız. AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Büyük aileler arasında kırgınlıklar olmaz" dedi.
Aras, hizmet konusunda gönlünün ve kapılarının her daim herkese açık olduğunu ifade etti.

Bakmadan Geçme