ŞAMPİYON ŞEHİT ABDÜLHALİK ARAZ ANADOLU LİSESİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği liseler arası futbol müsabakalarında şampiyon Özalp Abdulhalik Araz Anadolu Lisesi oldu.

Rıdvan Can


Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8 okulun katıldığı liseler arası futbol turnuvasında rakiplerini farklı skorlarla yenen final maçında ise normal süresi karşılıklı gollerle geçen maçta güçlü rakibi TOKİ Sağlık Lisesi'ni penaltılarda 5-4 yenen şampiyon Özalp Abdulhalik Araz Anadolu Lisesi Van şampiyonu oldu.

 

Tarihinde ilk kez katıldığı liseler arası futbol turnuvasında büyük başarı elde eden Özalp Abdulhalik Araz Anadolu Lisesi şampiyonluğunu sevincini maçtan sonra taraftarları, okul yönetimi ve ilçe halkıyla doyasıya yaşadı. 
Şampiyonluk sevinci yaşayan, şampiyonlukta büyük emeği ve başarısı olan Özalp Abdulhalik Araz Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yılmaz, elde ettikleri şampiyonluğun mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "İlk kez katıldığımız futbol turnuvasında şampiyon olmak elbette sevindirici. Zor rakiplerimiz vardı. Ama futbolcularım zorluk derecesi yüksek müsabakaların hepsinde göze hoş gelen futbol ortaya koyarak üst düzey performans sergilediler. Son karşılaşmada normal süresi 2-2 biten maçta penaltı atışlarında rakibimizi 5-4 yendik. Mutluyuz, bu şampiyonlukta emeği geçen başta futbolcularım olmak üzere turnuvanın başından sonuna kadar yanımızda olan desteklerini bizlerden esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Salih Aksoy'a, Şehit Abdülhalik Araz Okul Müdürü Veysel Yurgun'a ve ilçe halkına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme