Bal Ligi baraj maçı Cumartesi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2'nci Grubu 4. sırada tamamlayan Erciş Gençlik Belediyespor ile Van 1. Amatör Ligi şampiyonu Birlikspor, Cumartesi BAL Ligi baraj maçında karşı karşıya gelecek. Erciş Gençlik Belediyespor ile Birlikspor müsabakası Van Atatürk Şehir Stadı'nda saat 14.00'da başlayacak.

Rıdvan Can

 

Kazanan Van Futbolu Olsun

Van Amatör Lig'inde ve play-of maçlarında gösterdiği başarılı performansıyla Van amatör ligi şampiyonu Van Birlikspor final oynamaya hak kazandı. Van Birlikspor'un deneyimli antrenörü Savaş Çiçekay, Bölgesel amatör ligde Van'ı temsil eden Erciş Gençlik Belediyespor ile oynayacakları maçta öncelikle iki takım açısından centilmence kazasız sakatsız geçmesini arzuladıklarını belirterek, "Gerek Van Amatör lig maçlarında gerekse play-of maçlarında futbolcularımızın sergilediği iyi futbol ve aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı tüm oyuncularını ve yönetimi kutluyorum. Bugüne kadar oynadığımız her maçta üst düzey oyun ortaya koyduk. Erciş temsilcisi karşısında da aynı ciddiyet ve disiplinle mücadele edeceğiz.  Final maçına yakışır bir futbol olmasını diliyorum. İki akımda kazanmak için mücadele edecektir. Bu anlamda sonuç ne olursa olsun kazananın Van olmasını diliyoruz" dedi.

 

"BAL'da devam etmek istiyoruz"

Bölgesel Amatör ligde başarılı sonuçlar alarak, ligi 4'ncü sırada tamamlayan Erciş Gençlik Belediyespor BAL ligi Baraj maçında güçlü rakibi Van Amatör ligi ve amatör play-of şampiyonu Van Birlikspor'la Van Atatürk Şehir stadyumunda karşılaşacakları maçla ilgili dostluk mesajları veren Erciş Gençlik Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Şebap, ise "Bölgesel Amatör ligde Van'ı iyi temsil ettiğimizi düşünüyoruz.  Birlikspor ile zorlu bir 90 dakika bizleri bekliyor. Elbette hedefimiz baraj maçını kazanıp tekrar gelecek sezon Van'ı BAL liginde temsil etmektir. Bunun için çalışmalarımızı üç puan üzerine yaptık. Bizim bir hedefimiz var, oda BAL ligine kaldığımız yerden devam etmek ve Van'ımızı tekrar BAL liginde temsil etmek. Cumartesi günü tüm Ercişli ve Vanlı taraftarlarımızı ve sporseverleri Van Atatürk Şehir stadına bekliyoruz. İki takımda final maçını kazanmak için sahada bütün güçlerini ortaya koyacak. Biz kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme