RESCATE HOTEL 1. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Rıdvan Can
Kapılarını 2011 yılının Haziran ayında açan, geniş odaları, kendine has mimarisi ve profesyonel kadrosu ile faaliyete geçtiği ilk yıldan itibaren, birçok ülkeden konuklarını ağırlayan Rescate Hotel, 1. kuruluş yıldönümünü çalışanlarıyla kutladı. 
Rescate otel Genel Müdürü İrem Tinli Aygün, gecede yaptığı konuşmada, başarının tek başına oluşmadığını, bir ekip çalışması olduğunu, birçok insanın bu başarıda emeği ve özverisinin bulunduğunu dile getirdi.
Otel personeli ve yönetiminde görev alan yöneticilere teşekkür eden Aygün, "Özellikle yaşadığımız büyük deprem felaketlerinin ardından otelimizde gerek yurt içi ve gerekse yurt dışından gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık. Misafirlerimizin güler yüzle, mutlu bir şekilde otelimizden ayrılmaları da bizi mutlu etmiştir.  Bu hizmeti sağlayan tüm personelimize ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyor, birlikte daha uzun yıllar geçirmeyi diliyorum" dedi.  
Rescate Otel 1.  yıl kutlamasında, müzik eşliğinde keyifli saatler geçiren otel personelleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.  İrem Tinli Aygün, otelde 1.yılını dolduran personele plaket ve çiçek takdim etti.
vanhaber,haberlervan,resceteotel,yıldönüm

Bakmadan Geçme