Gürpınar'da okul bahçeleri artık daha güvenli

Gürpınar Belediyesi tarafından çocukların daha güvenli ortamlarda eğitim alması için 13 okulda başlatılan çevre duvarı yapımı devam ediyor.

Çocukların daha sağlıklı ve güvenli ortamda eğitim almalarını sağlamak için harekete geçen Gürpınar Belediyesi, tespit edilen okullarda çevre duvarı yapımına başladı.

 

Bu kapsamda 13 okulda çevre duvarının yapımını sürdüren ekipler, okul bahçelerine de parke taşıyla tören alanları oluşturdu.

 

Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, eğitim alanında yapılacak hizmetleri çok önemsediklerini anlattı.

 

Okulların güvenliği ve çocukların eğitim kalitesini arttırmak için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Doğramacı, şöyle devam etti:"Hizmet anlayışımızda öncelik verdiğimiz konuların başında eğitim geliyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren eğitim konusundaki eksikleri tespit etmeye ve bu eksikleri en kısa zamanda çözmeye gayret gösterdik. Bu anlamda önemsediğimiz konuların başında okul önlerindeki güvenlik problemi oldu. Bu nedenle tespit edilen okullarımızın bahçelerine çevre duvarı yapıyoruz. Çocuklarımız daha güvenli ve sağlıklı koşullarda eğitim alıyor. Bunun yanında çok amaçlı semt sahalarını inşa ederek okullarımızın eksiklerini gideriyoruz."

Bakmadan Geçme